Δύο Ινδοί άντρες αναφέρουν ότι τα ακριβά χρυσά κολιέ τους έκλεψαν στην Πατάγια από τρανσέξουαλ κλέφτες

Πατάγια -

Τρανσέξουαλ κλέφτες φέρεται να έκλεψαν χρυσά περιδέραια από δύο Ινδούς άνδρες σε διαφορετικά περιστατικά το ίδιο βράδυ στην Πατάγια.

Ο καπετάνιος Puttaruk Sornkamharn της αστυνομίας της πόλης Pattaya είπε στο Pattaya News ότι το Σάββατο (13 Μαΐου) στις 2:00 π.μ., ο MR. Ο NAGASESHA REDDY NEERUGANTI, 34 ετών, Ινδός υπήκοος, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης Pattaya. Είπε στην αστυνομία ότι περπατούσε ανέμελα κατά μήκος της παραλίας Pattaya με τους Ινδούς φίλους του κοντά στο Soi 13.

Ξαφνικά, ένα τρανσέξουαλ πλησίασε τον κ. Nagashesha και τον αγκάλιασε. Τους απώθησε πριν τον πλησιάσει από πίσω άλλος τρανς. Αυτό το διεμφυλικό άτομο έβγαλε ανοιχτά το χρυσό κολιέ του από το λαιμό του αξίας 66,000 μπατ και έφυγε με μια μοτοσικλέτα. Η Pattaya News σημειώνει ότι το περιστατικό ήταν πέντε μέτρα από ένα αστυνομικό κουτί.

Ο κ. Nagashesha είπε στην αστυνομία της Pattaya ότι και οι φίλοι του προσπάθησαν να κυνηγήσουν τους υπόπτους σε μικρή απόσταση, αλλά οι ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Ένας άλλος Ινδός, ο MR. Ο GURDEEP SINGH, 33, που λέει ότι είναι Ινδός επιχειρηματίας, υπέβαλε παρόμοια αναφορά στην αστυνομία της πόλης Pattaya. Είπε στην αστυνομία της Πατάγια ότι περπατούσε στην Pattaya Second Road νωρίς το πρωί. Υπήρχαν δύο τρανς που προσπάθησαν να τον αγκαλιάσουν προτού του πάρουν το χρυσό κολιέ αξίας 26,000 μπατ από το λαιμό του πριν φύγουν με ταχύτητα.

Ο καπετάνιος Puttaruk είπε στο The Pattaya News ότι η αστυνομία της Pattaya εξετάζει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να βρει υπόπτους για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Δεν είναι σαφές εάν οι δύο ύποπτοι για τα δύο διαφορετικά περιστατικά είναι τα ίδια άτομα ή διαφορετικοί, δήλωσε ο καπετάνιος, αν και αυτό ήταν μια πιθανότητα και θα χρειαζόταν πλάνα CCTV για να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.

Αυτού του είδους τα περιστατικά πάντα έβλαψαν τον τουρισμό, πρόσθεσε ο Captain Puttaruk.

Εγκλήματα κατά Ινδών τουριστών, ειδικά η συμμετοχή τρανς ατόμων που έπαιρναν περιδέραια από τουρίστες, ήταν σύνηθες φαινόμενο πέρυσι, αν και η αστυνομία είχε μια μεγάλη καταστολή ως απάντηση στα περιστατικά.

Ωστόσο, άλλα εγκλήματα που σχετίζονται με κλοπές σε βάρος τουριστών έχουν ακόμη λάβει χώρα.

Μόλις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα Ένας Βρετανός ανέφερε στην αστυνομία της Πατάγια ότι μια γυναίκα έκλεψε το ακριβό του ρολόι Rolex σε ένα άλλο περιστατικό που έπληξε τον τουρισμό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.