Οι συνεργάτες μας δικηγόροι

Νομικές επιλογές/Δικηγόροι

Συχνά λαμβάνουμε e-mail και μηνύματα εδώ στο The Pattaya News που ζητούν να δημοσιεύσουμε ή να γράψουμε ένα άρθρο σχετικά με προσωπικές και νομικές καταστάσεις ή διαφωνίες που έχει ένα μέρος με ένα άλλο μέρος ή ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος με έναν ιδιοκτήτη, επιχείρηση ή άλλο οντότητα. Δεν είμαστε ερευνητές ρεπόρτερ και λόγω των αυστηρών νόμων για τη συκοφαντία και τη συκοφαντική δυσφήμιση στην Ταϊλάνδη, δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε ιστορίες ή να κάνουμε έρευνες εκτός εάν οι αρμόδιες αρχές, οι δικηγόροι ή η αστυνομία έχουν συμμετάσχει σωστά. Ελέγξτε επίσης αυτή τη σελίδα παρακάτω: https://thepattayanews.com/legal-help-and-press-release-contacts/

Ωστόσο, έχουμε δύο εξαιρετικούς συνεργάτες δικηγόρους που θα χαρούν να μιλήσουν μαζί σας για το πρόβλημά σας με ένα άτομο, μια οντότητα ή μια επιχείρηση. 

Επιλογή 1:

Χρειάζεστε δικηγόρο; Ο Isaan Lawyers είναι εδώ για εσάς!

Επιλογή 2:

 

κ. Prasittisak Sanauwan

«Λόγω της φύσης της επιχείρησής μας και πολλών άλλων επιχειρήσεων στις οποίες συμμετέχουμε, έχουμε περάσει από τουλάχιστον 5 δικηγόρους στην Πατάγια για να βρούμε έναν που είναι πολύ έντιμος και κάνει ακριβώς αυτό που λέει!» Μπράιαν Λουλούδια

Ειδικεύεται στο Ποινικό Δίκαιο, στο Αστικό Δίκαιο και στο Δικαστήριο.

Μπορείς να email στον κ. Prasittisak Sanauwan στο Express Law στην παρακάτω φόρμα ή τηλεφωνήστε του απευθείας.

Αναφέρετε ότι τον βρήκατε στο The Pattaya News γιατί μας συμβουλεύεται συχνά. Έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση με τον κ. Sanauwan και θέλαμε να τον προωθήσουμε επειδή είναι τόσο επαγγελματίας.

Αν δεν έχεις υπόθεση που να αξίζει, θα σου πει.

Ταϊλανδικά 0956659736
Αγγλικά 0854307659
Αναγνωριστικό γραμμής pssw90

Τέλος, στείλτε μας μια φόρμα απευθείας εάν το επιθυμείτε και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να έρθετε σε επαφή με έναν δικηγόρο για να σας βοηθήσει.

Τοποθεσία

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)