Υποστηρίξτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας που προέρχεται από τοπικές πηγές

υποστήριξη

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εμείς εδώ στο The Pattaya News είμαστε ένας πραγματικός τοπικός και περιφερειακός πάροχος ειδήσεων για την Pattaya, το Chonburi και την ανατολική περιοχή της Ταϊλάνδης. Όπως πολλοί από τους αναγνώστες μας, ζούμε και εργαζόμαστε στην περιοχή και δεν είναι μεγάλη εταιρεία στο εξωτερικό ή υπηρεσία συγκέντρωσης ειδήσεων.

Διαθέτουμε απευθείας τραπεζικά εμβάσματα στέλνοντάς μας email στο

Editor@ThePattayanews.com

Απασχολούμε πολλούς ντόπιους πολίτες της Ταϊλάνδης, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Pattaya και στο Chonburi, ελεύθεροι επαγγελματίες και με πλήρη απασχόληση, για να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε  τις τοπικές ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν έγκαιρα και με πραγματικό τρόπο. Έχουμε τη δική μας ομάδα παραγωγής βίντεο, μεταφραστές, ελεγκτές πληροφοριών, συνεντεύξεις, ρεπόρτερ, συντάκτες και φωτογράφους που όλοι μαζί συνεργάζονται για να σας μεταφέρουν εξαιρετικές και σωστές ειδήσεις από την Πατάγια και την Ταϊλάνδη.

  Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς συνολικά εδώ

Παρέχουμε όλο το περιεχόμενό μας δωρεάν, χωρίς συνδρομές ή paywalls. Δεν συγκεντρώνουμε ούτε αντιγράφουμε/επικολλάμε άλλο περιεχόμενο πηγής και όλο το υλικό μας είναι είτε αυτογραφικό είτε εγκεκριμένα δελτία τύπου.

Αφιερώνουμε χρόνο για να ερευνήσουμε και να προσδιορίσουμε εάν οι ειδήσεις που διαβάζετε είναι σωστές και έχουμε μια ομάδα ελεγκτών στοιχείων για να το πράξει. Σε αυτούς τους ενδιαφέροντες καιρούς που ζούμε, είναι σημαντικό να το θυμόμαστε όμως αυτό Η παροχή ποιοτικής δημοσιογραφίας δεν είναι φθηνή και επιβιώνουμε χάρη στους διαφημιστές και τη γενναιόδωρη υποστήριξη των αναγνωστών μας.

Δεν απαιτούμε από εσάς να μας δώσετε τίποτα, ωστόσο, εάν έχετε απολαύσει κάποιο υλικό μας ή σας έχει βοηθήσει στην καθημερινή ζωή, σας προσκαλούμε να κάνετε δωρεά στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας μέσω ενός από τους παρακάτω συνδέσμους και βοηθήστε στην υποστήριξη των λειτουργικών εξόδων και του προσωπικού μας. Ευχαριστούμε ειλικρινά κάθε έναν από τους αναγνώστες μας για την υποστήριξή σας.

Ακόμη και μια πολύ μικρή δωρεά προχωρά πολύ. Εάν ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί για εσάς ή θέλετε να κάνετε δωρεά με διαφορετικό τρόπο, στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση: Editor@ThePattayanews.com ή στείλτε μας μήνυμα Facebook.

Μπορείτε επίσης να μας υποστηρίξετε απευθείας μέσω της ομάδας μελών μας στο Facebook και να λάβετε ειδικά προνόμια όπως ένα ιδιωτικό φόρουμ, ένα ειδικό σήμα και πολλά άλλα. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αυτές τις λεπτομέρειες!

Έχουμε επίσης ένα πρόγραμμα μελών στο Youtube και αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να μας υποστηρίξετε. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Ή, μπορείτε να μας στείλετε μια δωρεά ιδιωτικά, διαθέτουμε απευθείας τραπεζικά εμβάσματα στέλνοντάς μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Η ομάδα ειδήσεων Pattaya