Νομικά θέματα, αιτήματα διόρθωσης και επαφές Δελτίου Τύπου

Έχουμε δημιουργήσει αυτήν την πρόσθετη σελίδα για νομικές επαφές και ανακοινώσεις τύπου.

Αιτήματα νομικής/ανακριτικής αναφοράς

-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=—=-=-=-

Συχνά λαμβάνουμε αιτήματα για ρεπορτάζ τύπου διερεύνησης στα οποία ένα μέρος έχει μια διαφωνία με ένα δεύτερο μέρος, όπως ιδιώτη, ιδιοκτήτη, γείτονα, κρατική υπηρεσία/τμήμα/επιβολή του νόμου ή επιχείρηση και επιθυμεί να εμπλακούμε και να γράψουμε άρθρο σχετικά με την κακή τους εμπειρία ή την κατάσταση.

Ως γενική πολιτική σύνταξης, δεν κάνουμε έρευνα/εκθέτουμε/διαφωνούμε/ρεπορτάζ.

Για διάφορους λόγους, ιδιαίτερα τους αυστηρούς νόμους της Ταϊλάνδης για τη συκοφαντία και τη συκοφαντία, δεν μπορούμε να δημοσιεύουμε ειδήσεις τύπου αμφισβήτησης χωρίς κατάλληλες αστυνομικές αναφορές και δικαστικά έγγραφα και από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη και τη συναίνεση και των δύο μερών που συνοδεύουν το θέμα. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ερευνητικού τύπου και για τους προηγούμενους λόγους. Στην Ταϊλάνδη, η συκοφαντία και η συκοφαντία είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, όχι αστικό αδίκημα, γι' αυτό και τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης δεν εμπλέκονται σε ρεπορτάζ τύπου έρευνας.

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε έναν δικηγόρο για να βοηθήσει και «ίσως» είμαστε σε θέση να δώσουμε κάποιες συμβουλές σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ληφθούν νομίμως για να κινηθεί η κατάσταση ως «κατονομασία και ντροπή» στο διαδίκτυο για μια αρνητική εμπειρία, ενώ είναι σύνηθες σε πολλούς δυτικές χώρες και μέσα ενημέρωσης, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά νομικά ζητήματα στην Ταϊλάνδη λόγω των περίπλοκων και αυστηρών νόμων σχετικά με τη συκοφαντία και τη συκοφαντία. Προσπαθούμε επίσης να διατηρήσουμε την «ουδέτερη» μας στάση που σημαίνει ότι η εμπλοκή σε περίπλοκες διαφωνίες μεταξύ ατόμων, επιχειρήσεων ή οντοτήτων θα μπορούσε να το περιπλέξει. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλεκόμαστε σε ζητήματα καταγγελιών θορύβου μεταξύ γειτόνων και συμβουλεύουμε να υποβάλουμε καταγγελίες στο Δημαρχείο, στις αρχές επιβολής του νόμου και σε έναν δικηγόρο με επιλογές που αναφέρονται παρακάτω.

Μπορούμε να σας προτείνουμε δύο ποιοτικούς δικηγόρους που προτείνουμε, έναν που είναι ντόπιος στην περιοχή της Πατάγια για κατοίκους της Πατάγια και διαφωνίες. Ή, μπορείτε να μας στείλετε mail για κάποιες συμβουλές, αλλά λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με την έννοια ότι γενικά δεν διερευνούμε διαφωνίες ή δημοσιεύουμε άρθρα που αφορούν ερευνητικές αναφορές κατά γενικό κανόνα. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τους δικηγόρους μας, επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα:

Συνεργάτης Δικηγόρος μας

Αιτήματα Δελτίου Τύπου

-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-= =

Εάν έχετε ένα δελτίο τύπου για εμάς σχετικά με την επιχείρησή σας, φιλανθρωπικό σκοπό ή εκδήλωση που σχετίζεται με την Ταϊλάνδη, θα χαρούμε να το εξετάσουμε για δημοσίευση για εσάς, εάν πιστεύουμε ότι είναι σχετικό με το κοινό μας, αν και ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις. Απλώς στείλτε μας ένα e-mail στο PR@ThePattayanews.com και τίτλος του αιτήματος Δελτίο Τύπου, ακολουθούμενο από το όνομα της κυκλοφορίας σας. Συνήθως θα έχουμε μια απάντηση σε εσάς εντός 24 ωρών, Ωστόσο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να εγγυηθούμε την απάντηση σε κάθε δελτίο τύπου και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι κάθε υποβολή θα δημοσιευτεί.

Μπορείτε να δείτε τη σελίδα του δελτίου τύπου μας κάνοντας κλικ σε αυτό το κείμενο εδώ.

Λάβετε υπόψη ότι γενικά δεν δεχόμαστε ανακοινώσεις τύπου "gofundme" για ιδιώτες ή αιτίες λόγω πιθανών νομικών ζητημάτων. Ένα αίτημα δημοσίευσης φιλανθρωπικού άρθρου θα πρέπει να έχει την κατάλληλη γραφειοκρατία και τεκμηρίωση που να αποδεικνύει ότι η φιλανθρωπική οργάνωση είναι αδειοδοτημένη και νόμιμη στην Ταϊλάνδη. Εάν θέλετε η επιχείρησή σας να διαφημίζεται στον ιστότοπό μας και στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δείτε τη διαφημιστική μας σελίδα εδώ:

Θέλετε η επιχείρηση ή η εκδήλωσή σας στην Πατάγια να προσεγγίσει εκατοντάδες χιλιάδες πιθανούς πελάτες; Ιδού πώς!!

Αιτήματα διόρθωσης/αφαίρεσης

-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=-==-=–=-=

Για αιτήματα για αφαιρέσεις ή διορθώσεις σχετικά με άρθρα, στείλτε μας e-mail στο Editor@ThePattayanews.com. Η πολιτική διόρθωσης μας βρίσκεται εδώ: https://thepattayanews.com/corrections-policy/. Γενικά, δεν αφαιρούμε άρθρα, ωστόσο, εάν υπάρχει ένα πιθανό νομικό ή πιεστικό ζήτημα, επικοινωνήστε με τον συνεργάτη δικηγόρο μας στον παραπάνω σύνδεσμο. Εάν πρόκειται για ειδικό προσωπικό αίτημα ή θέμα, θα το λάβουμε υπόψη στο κύριο e-mail μας παραπάνω. Ένα αίτημα δεν αποτελεί εγγύηση ότι ένα άρθρο έχει τροποποιηθεί ή αφαιρεθεί εάν οι πληροφορίες κρίθηκαν σωστές.

Όλοι οι ύποπτοι για άρθρα που σχετίζονται με το έγκλημα θεωρούνται αθώοι έως ότου αποδειχθεί η ενοχή τους σε δικαστήριο και οι δηλώσεις που γίνονται σε αυτά τα άρθρα κατηγορούνται ή κατηγορούνται από τις αρχές επιβολής του νόμου ή κατονομάζονται σχετικά μέρη, όχι δήλωση γεγονότος, ισχυρισμοί ή κατηγορίες από το The Pattaya News Co. Ltd. Διαφωνίες σχετικά με δηλώσεις που γίνονται από αυτές τις υπηρεσίες, ειδικά που σχετίζονται με την επιβολή του νόμου, θα πρέπει να απευθύνονται σε αυτές τις αρμόδιες υπηρεσίες και όχι στην The Pattaya News Co. Ltd.

Σημείωση: Εάν θέλετε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο μας, θα πρέπει να υπάρχει ένας άμεσος σύνδεσμος στο κάτω μέρος του ημερήσιου ενημερωτικού δελτίου σας που θα αναφέρει Τροποποίηση της συνδρομής σας και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση. Μπορείτε να διαγραφείτε από εδώ. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις/ειδοποιήσεις σχετικά με άρθρα στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ εδώ. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, στείλτε μας e-mail στο Editor@ThePattayanews.com