Ενδιαφέρεστε να εργαστείτε για εμάς; Γίνετε μέλος της ομάδας The Pattaya News

 

Το Pattaya News αναζητά πάντα ταλαντούχους, σκληρά εργαζόμενους, ομαδικούς παίκτες για να ενταχθούν στην αναπτυσσόμενη ομάδα μας.

Μάθετε περισσότερα για εμάς σε αυτόν τον σύνδεσμο εδώ:

Σχετικά με μας

Οι τρέχουσες θέσεις μας για τις οποίες προσλαμβάνουμε:

-Μάρκετινγκ/Πωλήσεις

Περιγραφή εργασίας: Αυτή είναι μια εργασία που βασίζεται σε προμήθεια. Οι συνεργάτες μάρκετινγκ και πωλήσεων είναι υπεύθυνοι για την αύξηση των εσόδων από τις διαφημίσεις μας, προσεγγίζοντας τοπικές, περιφερειακές και εθνικές εταιρείες που ενδιαφέρουν τη βάση των αναγνωστών μας. Επιπλέον, αυτή η θέση θα περιλαμβάνει συνεργασία με τοπικές εταιρείες και επιχειρήσεις για την προώθηση των εκδηλώσεών τους.

Αυτή η θέση περιλαμβάνει μάρκετινγκ δια ζώσης και μέσω τηλεφώνου, καθώς και δεξιότητες προσγείωσης της πώλησης και ψυχρής κλήσης ή ψυχρής επίσκεψης σε τοπικές επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή αναζητούμε μόνο υπηκόους της Ταϊλάνδης. Ένας τέλειος υποψήφιος θα ήταν αυτοπαρακινημένος, εξοικειωμένος με την τοπική αγορά και εταιρείες, θα είχε θετική φήμη, θα είχε την ικανότητα να εργάζεται μόνος του, τη δική του μεταφορά και να είναι ικανός στις πωλήσεις.

Παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στοEditor@ThePattayanews.com

Συμπεριλάβετε τυχόν αναφορές που μπορεί να έχετε.

Ή, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ:

  Η συνολική αποζημίωση εξαρτάται από την ικανότητα του υποψηφίου να προμηθεύεται και να διατηρεί πελάτες για να διαφημιστεί στο The Pattaya News.

  Ερωτήσεις; Μη διστάσετε να μας στείλετε mail.

   

  Εγγραφή
  Άνταμ Τζαντ
  Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/