Χρειάζεστε νομική βοήθεια στην Πατάγια ή στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Isaan Lawyers International εκπροσωπεί επιτυχώς Παλάτες και πελάτες από το εξωτερικό σε όλη την Ταϊλάνδη από το 2006.

-=-=-=-=–=
Πολλοί ομογενείς και ξένοι υπήκοοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή έχουν διάφορες νομικές ανάγκες ενώ βρίσκεστε στην Πατάγια και σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη, όταν το κάνετε, είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας ένα έμπειρο αγγλόφωνο δικηγορικό γραφείο για να σας βοηθά σε κάθε βήμα.
-=-=-=-=-=-=-
Η αφοσιωμένη ομάδα μας από Ταϊλανδούς και διεθνείς δικηγόρους, δικηγόρους, δικηγόρους, δικηγόρους και συμβούλους έχει πάνω από εκατό χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας εντός και εκτός δικαστηρίου προκειμένου να σας παρέχει συμβουλές και βοήθεια ειδικών σε ένα ευρύ φάσμα νομικών θεμάτων .
-=-=-=-=-=-
Το ιατρείο μας καθοδηγείται από έναν νόμιμο δικηγόρο και δικηγόρο στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος συμβουλεύει πελάτες σε μια μεγάλη ποικιλία νομικών και νομικών θεμάτων, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο από το 1989.
-=-=-=-=-=-=
Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Ταϊλάνδη και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η τελευταία ασχολείται με θέματα βίζας και μετανάστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και ελέγχεται πλήρως στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Ρυθμιστική Αρχή Solicitors. Πιστεύουμε ότι είμαστε μοναδικοί από αυτή την άποψη. Αυτές περιλαμβάνουν τις βίζες επισκεπτών (διακοπών) του Ηνωμένου Βασιλείου, τις βίζες συζύγου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις αιτήσεις βίζας αρραβωνιαστικών για το Ηνωμένο Βασίλειο.
-=-=-=-=-=-==
Για τη διευκόλυνση των πελατών μας και για να μειώσουμε το κόστος για εσάς, προσφέρουμε διαδικτυακά νομικά συνέδρια μέσω μιας σειράς πλατφορμών και εφαρμογών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλές από τις υπηρεσίες τεκμηρίωσης μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας.
-=-=-=-=-=-=-=
Αυτά περιλαμβάνουν: Τελευταίες και Ζωντανές Διαθήκες, Προγαμιαίες και Συναινετικές Συμφωνίες Διαζυγίου, Μισθώσεις, Επικαρπία, Επιπολαιότητες και μέτρα προστασίας της γης, συμβόλαια και MOU'S (Μνημόνιο Συνεννόησης), Δέουσα Επιμέλεια για συναλλαγές γης και διαμερισμάτων και πολλά άλλα.
-=-=-=-=-=-=–

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα νομικών και νομικών υπηρεσιών της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων,

Εγκλημα,

Εμφύλιος,

Οικογένεια (γάμος, διαζύγιο, επιμέλεια και επαφή παιδιών, νομιμοποίηση του παιδιού κ.λπ.)

Τελευταίες και Ζωντανές Διαθήκες,

Συμβολαιογράφος και υπηρεσίες μετάφρασης,

Σύσταση και Λογιστική Εταιρεία.

Για τους πελάτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα γραφεία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρουν τις ακόλουθες υπηρεσίες με περισσότερες να ακολουθήσουν.

Βίζα και Μετανάστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δικαστήριο Προστασίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Διαρκή πληρεξούσια, Τελικές Διαθήκες και Περιουσίες, Διαβίβαση ΗΒ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=
Όποιο και αν είναι το πρόβλημα ή η ανάγκη σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!
Οι δικηγόροι Isaan δεν είναι μόνο για όσους βρίσκονται στο Isaan, εκπροσωπούμε σε όλη τη χώρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

www.isaanlawyers.com

Info@isaanlawyers.com

+ 66 (0) 844715775

Ή, για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Το προηγούμενο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/