Δύο τρανσέξουαλ ύποπτοι συνελήφθησαν στην παραλία Pattaya επειδή προσπάθησαν να κλέψουν το χρυσό κολιέ Ρώσου τουρίστα

Πατάγια -

Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια έστησε ενέδρα σε δύο υποτιθέμενους κλέφτες περιδέραιων χρυσού και τους συνέλαβε ενώ φέρεται να προσπάθησαν να κλέψουν από Ρώσο τουρίστα νωρίς σήμερα το πρωί, 2 Δεκεμβρίου.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της τουριστικής αστυνομίας της Πατάγια Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Pichaya Kheawpluang διέταξε τους υφισταμένους του να παρακολουθούν τρανς άτομα που παρέμεναν γύρω από την Pattaya Beach Road μετά από αναφορές για πολλαπλά εγκλήματα πορτοφολάδων που φέρονται να διαπράχθηκαν από τρανς ύποπτους.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο τρανς ύποπτους να πλησιάζουν έναν αλλοδαπό τουρίστα. Οι ύποπτοι παρενόχλησαν σεξουαλικά τον τουρίστα αγκαλιάζοντάς τον και αποσπώντας του την προσοχή, ενώ ο ένας ξέσπασε κρυφά το χρυσό κολιέ του πριν φύγει, είπαν οι αστυνομικοί.

Ο τουρίστας ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Artem Kurisev, 24χρονος Ρώσος υπήκοος. Η τουριστική αστυνομία ακολούθησε τους δύο υπόπτους που αναγνωρίστηκαν αργότερα ως ο κ. Kittiphan Bamrachkhen, 38 ετών, και ο κ. Aniwat Sathornrat, 29 ετών, και τους συνέλαβε. Η αστυνομία είπε ότι έπιασε τους υπόπτους ενώ κρατούσαν ακόμα το χρυσό περιδέραιο του Κουρίσεφ στο χέρι τους.

Ο Kittiphan και ο Aniwat συνελήφθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya ως ύποπτοι για κλοπή. Το κολιέ του τουρίστα του επιστράφηκε από την τουριστική αστυνομία, η οποία τον προειδοποίησε επίσης να μην φοράει φανταχτερά κοσμήματα ενώ βρισκόταν αργά τη νύχτα.

Στις 20 Νοεμβρίου, ένα Χρυσό κολιέ Ινδού τουρίστα κλάπηκε επίσης.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

[ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.