Γυναίκα από την Πατάγια φέρεται να έκλεψε Rolex σχεδόν ενός εκατομμυρίου μπατ από Βρετανό τουρίστα

Πατάγια -

Ένας Βρετανός τουρίστας είπε ότι μια Ταϊλανδή την οποία κάλεσε στο δωμάτιό του για να κάνει παρέα στην Πατάγια του έκλεψε ένα ακριβό ρολόι Rolex και τράπηκε σε φυγή. Το ρολόι χειρός κόστισε σχεδόν ένα εκατομμύριο μπατ, σύμφωνα με το θύμα.

Ο Βρετανός, ο κ. Mark B., 39 ετών, έκανε μπάνιο στο μπάνιο της συγκυριαρχίας του ενώ η γυναίκα περίμενε έξω. Αφού βγήκε από το μπάνιο του, ανακάλυψε ότι η γυναίκα είχε εξαφανιστεί και φέρεται να είχε πάρει μαζί της το ρολόι Mark's Rolex, με χρυσό λουράκι και όψη επικαλυμμένη με διαμάντια αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου μπατ.

Το θύμα υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Πατάγια και αργότερα έδωσε συνέντευξη στο The Pattaya News χθες, 7 Μαΐου. Είπε ότι δεν ήξερε το όνομα της υπόπτης, καθώς την είχε γνωρίσει στο διαμέρισμα του στην περιοχή Jomtien της υποπεριοχής Nongprue, στην περιοχή Banglamung, πριν από λίγες ημέρες.

Ο άνδρας δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ. Δήλωσε ότι είχε προσκαλέσει τη γυναίκα στο δωμάτιό του απλώς για να κάνει παρέα. Όταν είδε ότι η γυναίκα είχε απογειωθεί με το ακριβό ρολόι του, έτρεξε πίσω της και την είδε μόνο να ξεφεύγει από τη γωνία.

Ο Πολ Λοχαγός Chonlawit Athipansi, αναπληρωτής ερευνητής στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya, είπε στο The Pattaya News ότι η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει και να εντοπίσει τον ύποπτο. Υποσχέθηκε ότι η αστυνομία θα ανακτούσε το κλεμμένο αντικείμενο για το θύμα, καθώς είχε συναισθηματική αξία για αυτόν.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.