Ο δήμαρχος της Πατάγια λέει ότι η πόλη εξακολουθεί να σχεδιάζει να ανοίξει σε ξένους εμβολιασμένους τουρίστες μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, αναπτύσσοντας τελικά σχέδια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya, Sonthaya Khunplume, συναντήθηκε με τους αντιδημάρχους του και σχετικούς τουριστικούς και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και φορείς στην Πατάγια σήμερα, 7 Ιουλίου, για να συζητήσουν το άνοιγμα της πόλης σε ξένους εμβολιασμένους τουρίστες χωρίς αυστηρή καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών, όπως το Πουκέτ και σύντομα θα γίνει η Σουράτ Τάνι.

Αρχικά, μπορείτε να διαβάσετε για τα σχέδια του Πουκέτ και του Σουράτ Τάνι κάνοντας κλικ παρακάτω:

 Οι πληροφορίες για το πρόγραμμα Samui Plus είναι εδώ.

  Οι πληροφορίες για το Phuket Sandbox είναι εδώ.

Τέλος, σχολιάσαμε και εμείς η τρέχουσα κατάσταση της Πατάγια ΕΔΩ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya, η πόλη σχεδιάζει να ανοίξει τον Σεπτέμβριο σε ξένους εμβολιασμένους τουρίστες σε ένα πρόγραμμα παρόμοιο με το πρόγραμμα Samui Plus. Έχουν επίσης διερευνήσει τη δυνατότητα χρήσης του Koh Larn, όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι εμβολιασμένη, όπως ένα Sandbox, αν και είναι άγνωστο εάν αυτό θα είναι μέρος του τελικού σχεδίου. Ανεξάρτητα από αυτό, το σχέδιο είναι να αξιοποιηθεί το νησί ως μέρος του προγράμματος με κάποιο τρόπο, ακόμη και αν πρόκειται για εγκεκριμένα ταξίδια «σφραγισμένης διαδρομής» ως μέρος του τουριστικού σχεδίου. Μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια για αυτήν την πρόταση εδώ.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι το σχέδιο εξακολουθούσε να εξαρτάται από το να εμβολιαστεί το 70% της Πατάγια με τουλάχιστον μια πρώτη δόση εμβολίου Covid-19, το οποίο οι επικριτές δηλώνουν συνεχώς στο διαδίκτυο ότι πιστεύουν ότι είναι απίθανο να βασίζεται στην τρέχουσα κατάσταση εμβολιασμού στην Πατάγια. Ο δήμαρχος, ωστόσο, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που παραγγέλθηκαν ιδιωτικά από την Pattaya City, θα είναι διαθέσιμα «σύντομα» χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, και ότι η πόλη έχει τα logistics, το προσωπικό και την υποδομή για να κυκλοφορήσει γρήγορα τα εμβόλια. Το τελευταίο μέρος, τουλάχιστον, με το οποίο συμφωνούν ακόμη και μερικοί από τους πιο ένθερμους επικριτές στο διαδίκτυο, είναι η προσφορά που είναι το ζήτημα.

Μπορείτε να διαβάσετε για την ιδιωτική αγορά εμβολίων από την Pattaya εδώ.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το σχέδιο επαναλειτουργίας της πόλης δεν έχουν δημοσιοποιηθεί και βρίσκονται ακόμη στα πρώτα στάδια σχεδιασμού, αλλά σύμφωνα με τον Δήμαρχο, αξιωματούχοι της Pattaya συνεργάζονται με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης για να παρουσιάσουν το σχέδιο στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας και στο Κέντρο για τη διαχείριση καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, στο πολύ εγγύς μέλλον. Το TPN media σημειώνει ότι αυτό δεν θα ήταν το «μεγάλο άνοιγμα» της Πατάγια και πιθανότατα θα είχε πολλούς κανόνες και κανονισμούς για αφίξεις παρόμοιες με το Πουκέτ και το Σουράτ Τάνι. Δεν υπάρχει επίσης καμία εγγύηση ότι η διάσημη βιομηχανία νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας της Πατάγια, η οποία είναι κλειστή εδώ και περίπου τρεις μήνες, θα επιτραπεί να ανοίξει ξανά για οποιαδήποτε προγραμματισμένη επιστροφή ξένων εμβολιασμένων τουριστών.

Θα παρέχουμε περισσότερες ενημερώσεις καθώς θα δημοσιευτούν περισσότερες πληροφορίες, σύμφωνα με τον Δήμαρχο αυτό θα πρέπει να γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, Το Chonburi συνεχίζει να έχει εκατοντάδες κρούσματα Covid-19 την ημέρα, αν και η συντριπτική πλειονότητα βρίσκεται σε καταυλισμούς, αγορές και εργοστάσια όπου οι εργαζόμενοι, πολλοί από τους οποίους είναι μετανάστες, ζουν σε πυκνοκατοικημένες κοινότητες.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1.67 (6 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/