Το Koh Larn έχει εμβολιαστεί πάνω από το 70% κατά του Covid-19, λέει ο δήμαρχος Pattaya, θα αποτελέσει σημαντικό μέρος των «ασφαλών και κλειστών» περιοχών για τους τουρίστες

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ο δήμαρχος της Πατάγια, Sonthaya Khunplume, δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μιλώντας με τον τοπικό Τύπο σχετικά με σχέδια για προγράμματα όπως το Pattaya Move On και το Neo Pattaya ότι το Koh Larn είναι τώρα πάνω από 70% εμβολιασμένο και μόνο λίγοι δικαιούχοι κάτοικοι έχουν απομείνει για εμβολιασμό κατά του Covid. -19 κορωνοϊός.

  Μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο πρόσθετο υπόβαθρο γύρω από το σχέδιο Neo Pattaya για να καλωσορίσετε πίσω τους εμβολιασμένους ξένους τουρίστες, το οποίο προτείνεται να χρησιμοποιούν ασφαλείς και σφραγισμένες διαδρομές, εδώ.

Το Koh Larn άνοιξε πρόσφατα ξανά για εγχώριους τουρίστες αυτή την εβδομάδα τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, αφού έκλεισε από τις 5 Μαΐου για περαιτέρω εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού και λόγω ανησυχίας για τον κορωνοϊό Covid-19.

Το Koh Larn θεωρήθηκε ως περιοχή προτεραιότητας από το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi για εμβολιασμό λόγω της σημασίας του για τον εγχώριο και τον ξένο τουρισμό και το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων του νησιού θεωρούνται «υψηλού κινδύνου» λόγω των τακτικών αλληλεπιδράσεων με τους εγχώριους και ξένους τουρίστες. Το νησί εξαρτάται σχεδόν πλήρως από τον τουρισμό για την οικονομία του, εκτός από μια μικρή και παραδοσιακή τοπική αλιευτική βιομηχανία.

Το Koh Si Chang, ένα άλλο δημοφιλές νησί στο Chonburi που βασίζεται κυρίως στον τουρισμό, πλησιάζει επίσης γρήγορα το εκατό τοις εκατό του εμβολιασμένου πληθυσμού τους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πατάγια Sonthaya Khunplume Koh Larn έχει περίπου 2,500 μόνιμους κατοίκους. Από αυτούς που είναι επιλέξιμοι για εμβόλιο Covid-19 ηλικίας άνω των δεκαοκτώ ετών (η Ταϊλανδική FDA δεν έχει ακόμη εγκρίνει το εμβόλιο σε αυτούς τους νεότερους) μόνο περίπου τριακόσιοι κάτοικοι δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

Αυτοί οι 300, είπε ο δήμαρχος, πιθανότατα θα λάβουν εμβόλια στο πολύ εγγύς μέλλον μόλις φτάσει το επόμενο φορτίο δόσεων από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, που υπολογίζεται μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι το εμβόλιο δεν ήταν υποχρεωτικό για τους κατοίκους του νησιού, αλλά ότι σχεδόν όλοι είχαν επιλέξει ή σκόπευαν να το λάβουν λόγω της σημασίας του τουρισμού για την οικονομία του νησιού και ότι δεν ήθελαν να υπάρξει νέο πιθανό κλείσιμο του νησιού που προκάλεσε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες για τους κατοίκους κατά τους προηγούμενους περιορισμούς.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/