Η Pattaya παραγγέλνει ανεξάρτητα 100,000 δόσεις του εμβολίου Sinopharm Covid -19 για να επισπεύσει την εκστρατεία εμβολιασμού της Pattaya

Πατάγια -

Η Pattaya City παρήγγειλε 100,000 δόσεις του εμβολίου Sinopharm Covid -19 από τη Βασιλική Ακαδημία Chulabhorn, επιβεβαίωσε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Pattaya, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα. αφού η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης επέτρεψε πρόσφατα σε ιδιωτικούς οργανισμούς και κυβερνήσεις να παραγγείλουν εμβόλια Covid-19 με τους δικούς τους προϋπολογισμούς.

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplume είπε στο The Pattaya News: «Έχουμε παραγγείλει 100,000 δόσεις του εμβολίου Sinopharm από τη Βασιλική Ακαδημία Chulabhorn».

«Το εμβόλιο κοστίζει 888 μπατ ανά δόση, στα οποία έχουν εγκριθεί 8.8 εκατομμύρια μπατ για την πληρωμή αυτών των εμβολίων από τον προϋπολογισμό της πόλης της Πατάγια που συγκεντρώσαμε ειδικά για αυτόν τον σκοπό και προκειμένου να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός της Πατάγια κατά του Covid-19 το συντομότερο δυνατό. ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε πλήρως όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και να ανοίξουμε την πόλη σε εγχώριους και ξένους τουρίστες». Συνέχισε ο Δήμαρχος.

«Περίπου 50,000 άνθρωποι στην Πατάγια θα εμβολιαστούν χρησιμοποιώντας αυτήν την παρτίδα εμβολίων. Αυτό θα είναι επιπλέον των τακτικών προμηθειών εμβολίων στο πλαίσιο του τακτικού κυβερνητικού προγράμματος. Υπολογίζεται ότι τώρα ζουν περίπου 120,000 άνθρωποι στην Πατάγια, η οποία περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή της Πατάγια, Νονγκπρού, Μπανγκλαμούνγκ, Πονγκ και απομακρυσμένες περιοχές. Περίπου 80,000 άτομα είναι ηλικίας άνω των 19 ετών και θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να μπορούν να λάβουν ένα εμβόλιο Covid-19 σύμφωνα με τις τρέχουσες κατευθυντήριες γραμμές της Ταϊλάνδης FDA». Εξήγησε ο Δήμαρχος.

«Η εγγραφή για τα εμβόλια θα είναι διαδικτυακή καθώς και η έντυπη εγγραφή στις τοπικές κοινωνίες». δήλωσε ο Δήμαρχος, αναφερόμενος σε πολλαπλές εκστρατείες εγγραφών.

«Όταν το εμβόλιο φτάσει στην Πατάγια, οι προεγγεγραμμένοι αιτούντες θα ειδοποιηθούν μέσω μηνυμάτων ή τηλεφωνικών κλήσεων». κατέληξε ο Δήμαρχος.

Δεν δόθηκε ούτε εκτιμήθηκε η ακριβής ημερομηνία άφιξης των εμβολίων.

Ο Δήμαρχος δεν απευθύνθηκε συγκεκριμένα σε αλλοδαπούς που ενδιαφέρονται να εγγραφούν για εμβόλιο, αλλά έχει σημειώσει προηγουμένως ότι όλοι οι κάτοικοι αλλοδαπών θα μπορούσαν να εγγραφούν «τελικά» για ένα εμβόλιο. Το πρόγραμμα εγγραφής εμβολίων στο Chonburi επί του παρόντος επικεντρώνεται κυρίως σε υπηκόους της Ταϊλάνδης άνω των εξήντα ετών ή σε άτομα με ορισμένες παθήσεις υγείας σε διάφορες κατηγορίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιπλοκές εάν κολλήσουν τον Covid-19. Το τρέχον πρόγραμμα εμβολιασμού βασίζεται στην εγγραφή στο σπίτι στην Πατάγια, αν και ενδέχεται να ανοίξει ευρύτερα στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με τον Δήμαρχο.

Αυτά τα εμβόλια θα παρασχεθούν ως μέρος της συνολικής εκστρατείας εμβολιασμού στην Πατάγια. Για άτομα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το δικό τους εμβόλιο, όπως η Moderna, ενδέχεται να μπορούν να εγγραφούν σε νοσοκομεία που συμμετέχουν στην περιοχή. Καθώς αυτή η λίστα νοσοκομείων αλλάζει γρήγορα, ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες να ελέγχουν τα δικά τους νοσοκομεία και να ελέγχουν εκ των προτέρων. Οι προμήθειες θα μπορούσαν επίσης να είναι πολύ μακριά, με ορισμένα νοσοκομεία να υπολογίζουν τον Οκτώβριο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.