66 υπήκοοι της Μιανμάρ αναχαιτίστηκαν σε προτομή παράνομης μετανάστευσης στο Kanchanaburi

Kanchanaburi-

Στις 20 Μαρτίου 2024, η αστυνομία του Thong Pha Phum, οι αξιωματικοί μετανάστευσης Kanchanaburi και οι σχετικές υπηρεσίες αναχαίτισε το λαθρεμπόριο αλλοδαπών μεταναστών στην Ταϊλάνδη στο Thong Pha Phum, στο Kanchanaburi. Ως αποτέλεσμα, 66 άτομα αιχμαλωτίστηκαν και τέσσερα οχήματα κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, οι περιπολικοί εκτελούσαν κανονικά το καθήκον τους στον καθορισμένο χώρο όταν εντοπίστηκαν τέσσερα ύποπτα νταλίκα και κλήθηκαν να γίνουν έλεγχοι. Ωστόσο, οι τέσσερις οδηγοί έκαναν ζουμάρισμα σε μια προσπάθεια να διαφύγουν από την επιθεώρηση.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν σε μια φυτεία καουτσούκ στο Thong Pha Phum και βρήκαν τα τέσσερα φορτηγά σταθμευμένα. Μετά από περαιτέρω έρευνα, 66 υπήκοοι της Μιανμάρ ανακαλύφθηκαν κρυμμένοι μέσα στα τέσσερα οχήματα. Οι οδηγοί κατάφεραν να διαφύγουν από την καταδίωξη του αστυνομικού.

Οι παράνομοι μετανάστες εργάτες φέρεται να παραδέχτηκαν ότι πέρασαν παράνομα τα σύνορα της Ταϊλάνδης μέσω φυσικού καναλιού για να αναζητήσουν δουλειά στην κεντρική Ταϊλάνδη.

Αρχικά, η αστυνομία τους συνόδευσε στην ανακριτική αστυνομία του Thong Pha Phum για περαιτέρω νομική επεξεργασία.

Λόγω μιας πρόσφατης υποχρεωτικής πολιτικής στρατολόγησης στη Μιανμάρ, η οποία εμπλέκεται σε συγκρούσεις μεταξύ της στρατιωτικής χούντας και πολλών ομάδων, Πολλοί πολίτες της Μιανμάρ προσπαθούν να διαφύγουν στην Ταϊλάνδη τόσο με νόμιμα όσο και με παράνομα μέσα, όπως αναφέραμε εδώ.

Προηγουμένως, 35 υπήκοοι της Μιανμάρ συνελήφθησαν στο Kanchanaburi για παράνομη διακίνηση μετανάστευσης την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε μια σχετική ιστορία σχετικά με την επιθεώρηση των παράνομων εργαζομένων από την ταϊλανδική αρχή σε εμπορικές περιοχές σε όλη την Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.