Το Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια αναβλήθηκε επίσημα μέχρι νεωτέρας λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων Covid-19

Πατάγια -

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Πόλης της Πατάγια σήμερα το απόγευμα (24 Φεβρουαρίου) επιβεβαίωσε τις φήμες στο διαδίκτυο και ανακοίνωσε επίσημα ότι αποφάσισαν να αναβάλουν το Μουσικό Φεστιβάλ της Πατάγια λόγω ανησυχιών για αυξανόμενα «περιπτώσεις» Covid19.

Το φεστιβάλ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα (Μάρτιο).

Λεπτομέρειες για το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2022, οι κανόνες, το κλείσιμο της κυκλοφορίας και το line-up κυκλοφόρησαν

Η Pattaya PR δήλωσε ότι λόγω πολλών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid -19 στην Pattaya και στο Chonburi, η εκδήλωση αναβλήθηκε μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Σημείωσαν ότι παρόλο που το Chonburi είναι βαριά εμβολιασμένο και η Pattaya είναι πάνω από 90% εμβολιασμένη με άφθονη νοσοκομειακή χωρητικότητα και παρόλο που τα σοβαρά κρούσματα παρέμειναν απίστευτα χαμηλά, καθώς και οι θάνατοι, η ανησυχία ήταν η ύπαρξη ενός συμβάντος που θα ενθάρρυνε διεπαρχιακά ταξίδια από περιοχές με πιο περιορισμένους πόρους .

Το TPN σημειώνει ότι η απόφαση ελήφθη λίγες μόνο ημέρες αφότου τοπικοί αξιωματούχοι διαβεβαίωσαν ότι η εκδήλωση θα συνεχιστεί. Ωστόσο, Η Ταϊλάνδη ενίσχυσε το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε «συναγερμό επιπέδου 4» για τον Covid-19, που αποθαρρύνει τα ταξίδια και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το Υπουργείο Εσωτερικών και το Κέντρο για τη Διοίκηση της Κατάστασης Covid-19 (CCSA) να «αιτήσουν» τα σημαντικά γεγονότα, ανεξάρτητα από το πόσες προφυλάξεις για τον Covid-19 ίσχυαν, να ακυρωθεί ή να αναβληθεί.

Η κίνηση έχει ήδη προκαλέσει πολλές τουριστικές και επιχειρηματικές ενώσεις να επικρίνουν την απόφαση, δηλώνοντας ότι η Πατάγια και η Ταϊλάνδη πρέπει να «ζήσουν» με τον Covid-19 και να σταματήσουν να ακυρώνουν και να αναβάλλουν εκδηλώσεις που βλάπτουν τον τουρισμό. Το TPN σημειώνει ότι η συντριπτική ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης ήταν αρνητική, με τους περισσότερους να δηλώνουν ότι θεώρησαν ότι η απόφαση για αναβολή ήταν κακή και ότι η εκδήλωση θα έπρεπε να είχε προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί. Οι λόγοι για τη συνέχιση της εκδήλωσης ήταν τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού του Chonburi (το νούμερο ένα στην Ταϊλάνδη) και τα χαμηλά σοβαρά κρούσματα, σχεδόν όλοι οι οποίοι ήταν ηλικιωμένοι ή είχαν πολλές υποκείμενες παθήσεις.

Δεν δόθηκε καθορισμένη ημερομηνία για τον επαναπρογραμματισμό του φεστιβάλ.

Αυτό έρχεται καθώς η Ταϊλάνδη σημείωσε ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19 σήμερα, 24 Φεβρουαρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες PATTAYA CONTACT CENTER 1337 για 24 ώρες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.