Λεπτομέρειες για το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2022, οι κανόνες, το κλείσιμο της κυκλοφορίας και το line-up κυκλοφόρησαν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καλωδιακή τηλεόραση Sophon

Πατάγια -

Το Δημαρχείο της Pattaya δημοσίευσε το πρόγραμμα, τους κανόνες, το κλείσιμο της κυκλοφορίας και το line-up για το Pattaya Music Festival 2022 που θα διεξαχθεί τέσσερα Σαββατοκύριακα τον επόμενο μήνα (Μάρτιο).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (18 Φεβρουαρίουth) και διευθύνονταν από τον αντιδήμαρχο της πόλης Pattaya Witthisak Ruemkitkan.

Ο κ. Αντιδήμαρχος Witthisak είπε στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν τα μέσα ενημέρωσης του TPN, «Το φεστιβάλ έχει στόχο να τονώσει τον τουρισμό υποστηρίζοντας την Pattaya να είναι το "Live Music City HUB of Thailand" καθώς και να δείξει την ομορφιά της παραλίας Pattaya. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο τον επόμενο μήνα. Αυτό το φεστιβάλ θα συγκεντρώσει πολλούς κορυφαίους Ταϊλανδούς καλλιτέχνες από όλη τη χώρα για να απολαύσουν τόσο οι εγχώριοι όσο και οι ξένοι τουρίστες».

  • Το πρώτο Σαββατοκύριακο είναι από τις 4 Μαρτίουth Στο Μάρτιο 5th θα τοποθετηθεί σε τρεις σκηνές στην παραλία Pattaya, στο βόρειο, στο κεντρικό και στο νότιο άκρο. Θα υπάρχουν επίσης πωλητές τροφίμων σε όλη την παραλία.

   Μάρτιος 4th:

– Κεντρική σκηνή Pattaya: Safe Planet, Getsunova, The Toys και Urboy TJ

– Στάδιο της Βόρειας Πατάγια: Image Sutthita, Poly Cat, Scrubb και Klear

– Σκηνή Νότια Πατάγια: Wanyai & Mon Monik, Singto Numchok, Paradox, Joey Boy

    Μάρτιος 5th:

– Central Pattaya stage: Meyou , Season Five , Clash , και Κουλοχέρη

– North Pattaya stage: Gam Wichayanee , New Jiew , Boom Boom Cash και Musketeers

– South Pattaya stage: Saran X K6Y, Youngohm , Fiixd , Younggu , Dimond MQT , Twopee Southside , και F.Hero (Hip-hop stage)

**Ο δρόμος Pattaya Beach Road θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία οχημάτων IN FULL από τις 4:00 μ.μ. έως τη 1:00 π.μ.

………………………………………………………………………… ..

  • Η δεύτερη εβδομάδα είναι από τις 11 Μαρτίου έως τις 12 Μαρτίου στη σκηνή Jomtien Beach, απέναντι από τη Νυχτερινή Αγορά Jomtien
  •  Μάρτιος 11η: Mirrr, Stamp, Big Ass και Num Kala                                               Μάρτιος 12η: Whal & Dolph, A Anatomy Rabbot, Two Popetorn και J Jetrin             **Η Jomtien Beach Road από Soi 7 έως Soi 9 θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία οχημάτων από τις 4:00 έως τα μεσάνυχτα   
  • .……………………………………………………………………… ..
  • Τρίτη εβδομάδα 18 Μαρτίου έως 19 Μαρτίου στο πάρκο Lan Poe στη σκηνή Naklua       
  • Μάρτιος 18η: Monkaen Kenkoon, Lamyai Hai Thongkam, Baitoey R Siam και Ble Pathumrat
  • Μάρτιος 19th: Junlaohlaan, Mean, Palmy και Cocktail…………………………………………………………………………..
  • Την τέταρτη εβδομάδα από 25 Μαρτίου έως 26 Μαρτίου στη σκηνή Central Pattaya Beach Μάρτιος 25η: Zeal Pmc, Phujhan Microphone Checker, Potato και Taitosmith        Μάρτιος 26η: Violette Wautier, Etc, Lham, and Tattoo Color
  • ** Η Pattaya Beach Road θα είναι κλειστή από Soi 5 έως Soi 10 από τις 4:00 έως τη 1:00 π.μ.
  • κανόνες:
  • Το φεστιβάλ θα έχει όριο 1,000 ατόμων σε κάθε περιοχή σκηνής, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημαρχείου της PR Pattaya.
  • Θερμοκρασία σώματος, όχι μεγαλύτερη από 37.5
  • 100 τοις εκατό φορώντας μάσκα προσώπου ανά πάσα στιγμή, ακόμη και έξω.
  • Πλήρως διπλός εμβολιασμός από τον Covid-19, τεστ ATK σε 72 ώρες (μην αναφέρετε ξεκάθαρα εάν χρειάζονται και τα δύο, αλλά οι πρώτες πληροφορίες φαίνεται να δείχνουν το ένα ή το άλλο)
  • Οι πύλες ανοίγουν στις 5:00 μ.μ.** Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια σημειώνουν ότι οι κανόνες/η σύνθεση μπορούν να αλλάξουν**

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.