Το έργο «Samui Plus Model» ξεκινά σήμερα, οι αρχές της Ταϊλάνδης προβλέπουν ότι θα δημιουργήσει 300 εκατομμύρια μπατ το τρίτο τρίμηνο

Surat Thani -

Σήμερα, 15 Ιουλίου σηματοδότησε την έναρξη της επαναλειτουργίας του νησιού Σαμούι για να υποδεχτεί εμβολιασμένους ξένους επισκέπτες στο πλαίσιο του έργου «Samui Plus Model», αναμένοντας να δημιουργήσουν τουλάχιστον 300 εκατομμύρια μπατ μέχρι το τέλος αυτού του τρίτου τριμήνου.

Τρία τουριστικά νησιά, το Koh Samui, το Koh Tao και το Koh Pha Ngan, θα υποδεχθούν 11 επισκέπτες σε ένα τελετουργικό καλωσόρισμα που θα πετάξουν μέσω της Bangkok Airways της γραμμής Bangkok-Samui. Η πρώτη ομάδα των έξι επιβατών που κατάγονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία, έχει προγραμματιστεί να φτάσει στο νησί Samui στις 11:35 π.μ., ακολουθούμενο από έναν εμβολιασμένο τουρίστα με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη στη δεύτερη πτήση στις 4:05 μ.μ. . και τέσσερις ακόμη επιβάτες με καταγωγή από το Χονγκ Κονγκ στην τελευταία πτήση στις 6:40 μ.μ. Όλοι τους είναι δημοσιογράφοι και οι οικογένειές τους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις εκδρομές Samui Plus Model.

Σύμφωνα με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), τα δρομολόγια Μπανγκόκ-Σαμούι της Bangkok Airways θα είναι διαθέσιμα για τρεις πτήσεις την ημέρα. Από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο έχουν πραγματοποιηθεί 80 κρατήσεις, 54 επιβάτες τον Ιούλιο, 20 τον Αύγουστο, 10 τον Σεπτέμβριο και 17 τον Οκτώβριο. Η TAT τόνισε ότι περίμεναν ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αργά, αλλά σταδιακά θα αυξηθεί, καθώς όλο και περισσότεροι έγιναν σίγουροι για τα συνολικά μέτρα.

Παρόμοιο με το Phuket Sandbox, Θα διεξαχθούν πολλαπλοί έλεγχοι υγείας για να επιθεωρηθεί εάν οι επισκέπτες έχουν εμβολιαστεί και πληρούν όλα τα προσόντα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις που εκδίδονται από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης. Όλες οι διαδικασίες, από την είσοδο στο κατάλυμα μέχρι την αναχώρηση από το νησί, έχουν πρακτικά προγραμματιστεί.

Κατά την άφιξή τους, οι τουρίστες πρέπει να μείνουν σε καταλύματα που έχουν κατηγοριοποιηθεί ως Εναλλακτική Τοπική Καραντίνα (ALQ) στο Koh Samui. Αφού αποδειχθεί ότι τα αποτελέσματα της εξέτασης δεν έχουν μολυνθεί, τους επιτρέπεται να εγκαταλείψουν το δωμάτιό τους, να μείνουν στην περιοχή του ξενοδοχείου και να απολαύσουν τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως εστιατόρια, πισίνες, γυμναστήρια και χώρους παραλιών.

Την 4η-7η ημέρα, επιτρέπεται στους μη μολυσμένους τουρίστες να συνοδεύονται από εκπαιδευμένες υπηρεσίες ταξιδιωτικών εταιρειών και να ταξιδεύουν σε καθορισμένες διαδρομές στο νησί, τις λεγόμενες σφραγισμένες διαδρομές, όπως το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Mu Koh Angthong.

Την 8η-14η ημέρα, οι επισκέπτες μπορούν να μετακινηθούν από τα καταλύματα ALQ σε νέα ξενοδοχεία που είναι πιστοποιημένα από το SHA+ στο Koh Samui, στο Koh Phangan και στο Koh Tao. Μετά από 14 ημέρες, μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα οπουδήποτε στην Ταϊλάνδη.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν δοκιμές Covid-19 3 RT -PCR, την 1η ημέρα άφιξης, την ημέρα 6-7 και την ημέρα 12-13, σύμφωνα με τις αρχές. Αυτό γίνεται με δικά του έξοδα του τουρίστα, που είναι περίπου 35,000 μπατ συμπεριλαμβανομένης της τιμής διαμονής ALQ για 7 ημέρες.

Η TAT εκτίμησε επίσης ότι το γενικό εισόδημα από τον τουρισμό και στα τρία νησιά θα αυξηθεί κατά 20 τοις εκατό μέχρι το τέλος του τέταρτου τριμήνου και θα παράγει τουλάχιστον 300 εκατομμύρια μπατ μέχρι το τέλος αυτού του τρίτου τριμήνου.

Ακολουθεί μια εκτενής λίστα με Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα ευγενική προσφορά της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης.

Εδώ είναι μια λίστα με τις απαιτήσεις. Πίστωση Samui Info από τη Nicha και την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού για το γραφικό.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.