Το Πουκέτ διατάσσει το κλείσιμο όλων των σχολείων για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19 μεταξύ των μαθητών και των γονέων, από Δευτέρα

ΦΩΤΟ: Dailynews

Πουκέτ -

Οι επαρχιακές αρχές του Πουκέτ διέταξαν χθες, 10 Ιουλίου, το πλήρες κλείσιμο όλων των σχολείων και την προσαρμογή της διαδικτυακής διδασκαλίας για την πρόληψη της πιθανής εξάπλωσης και συστάδων του κορωνοϊού Covid-19 στο νησί.

Η εντολή, που υπογράφηκε από τον κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew, έχει περιορίσει όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα φροντιστήρια στο νησί να διεξάγουν διδασκαλία εκτός σύνδεσης και να οργανώνουν οποιεσδήποτε δραστηριότητες απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση μαθητών.

Τα ιδρύματα πρέπει να παρέχουν διδασκαλία και μάθηση χωρίς να υποχρεώνουν τους μαθητές να παρακολουθούν μαθήματα προσαρμόζοντας τη διδασκαλία σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα. Η παραγγελία θα ισχύει για 2 εβδομάδες, από αυτή τη Δευτέρα (12 Ιουλίου) έως την Παρασκευή (23 Ιουλίου).

Εν τω μεταξύ, ο Kusak Kukiatkul, επικεφαλής του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Επαρχίας του Πουκέτ, δήλωσε ότι οι νέες εντολές ελέγχου του Covid-19 εφαρμόστηκαν στην Μπανγκόκ (Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα), έκανε κάποιους να εγκαταλείψουν την Μπανγκόκ και το Πουκέτ είναι ένας από τους προορισμούς στους οποίους έρχονται τακτικά οι άνθρωποι. Επομένως, οι λοιμώξεις μπορεί να μεταδοθούν σε οποιονδήποτε από τους γονείς των μαθητών ή να γίνουν ομάδες υψηλού κινδύνου.

Παρά την εντολή κλεισίματος, το Phuket Sandbox μπορεί ακόμα να λειτουργήσει λειτουργικά, πρόσθεσε.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε επίσης να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στις χερσαίες εισόδους της επαρχίας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν βρεθεί αρνητικοί στον Covid-19, καθώς πολλοί άνθρωποι φέρεται να προσπαθούν να εισέλθουν στην επαρχία πρόσφατα. Υπάρχουν ανησυχίες ότι οι άνθρωποι, ειδικά από την περιοχή της Μπανγκόκ, μπορεί να επιχειρούν να «ξεφύγουν» από τους περιορισμούς και τα μέτρα που βλέπουν πολλές επιχειρήσεις να κλείνουν και μια νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας και ως εκ τούτου, αναζητούν να ταξιδέψουν σε επαρχίες με πιο χαλαρούς κανόνες.

Για να εισέλθει κανείς στο Πουκέτ στο εσωτερικό, πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος (εκτός από το Astrazeneca, μια δόση είναι εντάξει), να έχει αναρρώσει πλήρως από τον Covid-19 τις τελευταίες 90 ημέρες με απόδειξη ή να έχει αρνητικό τεστ για Covid-19 τις τελευταίες 7 ημέρες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα που προέρχονται από επαρχίες που θεωρούνται μέγιστος έλεγχος ή υψηλού κινδύνου όπως η Μπανγκόκ.

Στην πραγματικότητα, όσοι εισέρχονται από κόκκινες και σκούρες κόκκινες επαρχίες πρέπει να έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή να αναρρώσουν από τον Covid-19 ΚΑΙ να κάνουν τεστ Covid-19.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι περίπου το 67% τοις εκατό των κατοίκων του Πουκέτ είναι πλήρως εμβολιασμένοι και το 85% έχουν κάνει τουλάχιστον ένα εμβόλιο. Αυτό οδήγησε πολλούς να αναρωτηθούν γιατί το νησί θα έκλεινε τα σχολεία ή θα εκδώσει περαιτέρω περιορισμούς με ένα τόσο επιτυχημένο πρόγραμμα εμβολιασμού.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.