Γυναίκα από την Ταϊλάνδη έχασε το ακριβό iPhone από πορτοφόλι κατά τη διάρκεια Wanlai στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια νεαρή Ταϊλανδή έκλαψε αφού της έκοψαν την τσάντα και της έκλεψαν το ολοκαίνουργιο iPhone 14 κατά τη διάρκεια του προηγούμενου φεστιβάλ Wanlai στην Πατάγια στις 19 Απριλίου 2024.

Το περιστατικό ήρθε στο επίκεντρο χθες, 23 Απριλίου, αφού η σελίδα "Kratoey Review" στο Facebook δημοσίευσε στην πλατφόρμα ένα σύντομο βίντεο με μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη, η οποία αργότερα αναγνωρίστηκε ως η 22χρονη κυρία Sujira, που έκλαιγε αφού έχασε το iPhone της. σε έναν κλέφτη/κλέφτες κατά τη διάρκεια του Wanlai.

Σύμφωνα με αναφορές, το θύμα απολάμβανε τη γιορτή στο νερό όταν συνειδητοποίησε ότι το τηλέφωνό της έλειπε από την αδιάβροχη τσάντα χιαστί της. Το θύμα έλεγξε μέσω του iPad της και ανακάλυψε ότι το iPhone της είχε απενεργοποιηθεί στις 8:52 μ.μ.

Συντετριμμένη, η κυρία Σουτζίρα ανέφερε την κλοπή στην αστυνομία της Πατάγια, για να μάθει ότι δεν ήταν το μόνο θύμα. Το αποκάλυψε η αστυνομία πολλοί άνθρωποι είχαν αναφέρει παρόμοια περιστατικά την ίδια μέρα και ότι η σύλληψη των ενόχων μπορεί να είναι δύσκολη λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν τόσο Ταϊλανδοί όσο και αλλοδαποί ύποπτοι.

Η κ. Sujira εξέφρασε την απογοήτευσή της και προέτρεψε τις αρχές να συλλάβουν γρήγορα τους ενόχους. Η έρευνα συνεχίζεται.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.