Wan Lai Pattaya 2024 Marred by Theft: Πολλοί τουρίστες αναφέρουν ότι έχουν κλαπεί στην παραλία Pattaya

Πατάγια-

Στις 19 Απριλίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Pattaya ανέφεραν ότι πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία μετά την κλοπή των υπαρχόντων τους κατά τη διάρκεια της Wan Lai Pattaya 2024 στην παραλία Pattaya της Πατάγια.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, τουλάχιστον 20 άτομα τόσο Ταϊλανδοί όσο και αλλοδαποί φέρεται να υπέβαλαν αναφορές στους αστυνομικούς της πόλης Pattaya για να τους ζητήσουν να βοηθήσουν στον εντοπισμό υπόπτων που φέρεται να έκλεψαν τα υπάρχοντά τους κατά τη διάρκεια του Wan Lai Pattaya.


Τα θύματα έχασαν τα μετρητά, τα smartphone, τις πιστωτικές τους κάρτες και σημαντικά έγγραφα. Πολλοί παραπονέθηκαν επίσης για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν δημιουργηθεί για τους τουρίστες, παρά το γεγονός ότι αστυνομικοί με στολές και μυστικοί ήταν επιφορτισμένοι να παρακολουθούν την ασφάλεια των τουριστών, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.s.

Σε πολλές από τις περιπτώσεις, πορτοφολάδες και κλέφτες είχαν κόψει κορδόνια στις προστατευτικές θήκες νερού των τουριστών και είχαν κόψει ακόμη και τις τσάντες οι ίδιοι, παίρνοντας τα πράγματα των ανυποψίαστων θυμάτων που συνήθως αποσπούσαν την προσοχή από διαφορετικό ύποπτο που εργαζόταν με τους κλέφτες.
Η ομάδα θυμάτων ζήτησε από την αστυνομία να βρει τους υπόπτους γρήγορα για να ασκήσει δίωξη εναντίον των κλεφτών, καθώς όχι μόνο επηρέασε αρνητικά τις εικόνες της πόλης Pattaya και του εθνικού τουρισμού, αλλά πολλοί αλλοδαποί έχασαν επίσης τη σημαντική τους τεκμηρίωση.

Η αστυνομία της Πατάγια, εν τω μεταξύ, υποσχέθηκε να επανεξετάσει τις υποθέσεις, αλλά δήλωσε επίσης ότι η προστασία των τιμαλφών ξεκινά από τον εαυτό του και ότι οι τουρίστες πρέπει να ασφαλίζουν σωστά τα υπάρχοντά τους, να μην αναβοσβήνουν μεγάλες ποσότητες κοσμημάτων ή μετρητών και να είναι προσεκτικοί με αγνώστους που πλησιάζουν, αγκαλιάζουν ή αγγίζουν τους.

Οι πορτοφολάδες που εργάζονται σε μεγάλα πλήθη κατά τη διάρκεια μεγάλων φεστιβάλ αποτελούν σημαντικό πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια, σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης του TPN, και η αστυνομία προειδοποιεί συνεχώς τους τουρίστες να παρακολουθούν στενά τα υπάρχοντά τους.

Διαβάστε το τελευταίο μας άρθρο σχετικά με έναν Ταϊλανδό πορτοφολέα που συνελήφθη στην Πατάγια μετά από κλοπή από ξένους τουρίστες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.