Κορυφαίες ειδήσεις Pattaya από την περασμένη εβδομάδα: Το Chonburi θα εισαχθεί στον Οδηγό MICHELIN Ταϊλάνδη, ο παραλιακός δρόμος που θα κλείσει κατά τη διάρκεια του Wan Lai και πολλά άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και είναι όχιt σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

1. Γυναίκα Φιλιππινέζος τουρίστας δέχτηκε επίθεση, ληστεία και σχεδόν βιάστηκε στο Reservoir στην περιοχή Pattaya

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ύποπτο μέχρι την ώρα του Τύπου και έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους της περιοχής, ειδικά τις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες, να είναι προσεκτικοί.

Γυναίκα Φιλιππινέζος τουρίστρια δέχτηκε επίθεση, λήστεψε και παραλίγο να βιαστεί στο Reservoir στην περιοχή Pattaya

2. Ο επιχειρηματίας της Pattaya παροτρύνει την πόλη να επικεντρωθεί περισσότερο στην «ποιότητα» των εκδηλώσεων παρά στην «ποσότητα»

Οι αξιωματούχοι της πόλης δεν έχουν ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόταση ακόμη, ακόμη και όταν ο Songkran πλησιάζει αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Ο επιχειρηματίας της Pattaya παροτρύνει την πόλη να επικεντρωθεί περισσότερο στην «ποιότητα» των εκδηλώσεων παρά στην «ποσότητα»

3. Ο δρόμος της παραλίας Pattaya θα είναι κλειστός σε όλη την κυκλοφορία οχημάτων κατά τη διάρκεια του Wan Lai στις 19 Απριλίου

Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η πόλη θα είναι σχεδόν αδιάβατη τη μεγάλη ημέρα του Songkran καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν.

Ο δρόμος Pattaya Beach Road θα είναι κλειστός σε όλη την κυκλοφορία οχημάτων κατά τη διάρκεια του Wan Lai στις 19 Απριλίου

4. MICHELIN Guide Thailand 2025 to Expand to Chonburi

Ελπίζουμε το αγαπημένο σας εστιατόριο να μπει στη λίστα!

MICHELIN Guide Thailand 2025 to Expand to Chonburi

5. Μεθυσμένος Βρετανός πολύ μεθυσμένος για να ξεκλειδώσει την πύλη του αυτοσαρκάζεται σκαρφαλώνοντας τον φράχτη του στο σπίτι της Πατάγια

Το συγκεκριμένο περιστατικό απέσπασε μερικά ενδιαφέροντα και ποικίλα σχόλια στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεθυσμένος Βρετανός πολύ μεθυσμένος για να ξεκλειδώσει την πύλη του αυτοσαρκάζεται σκαρφαλώνοντας τον φράχτη του στο σπίτι της Πατάγια

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.