MICHELIN Guide Thailand 2025 to Expand to Chonburi

ΦΩΤΟ: Οδηγός MICHELIN

Τσονμπούρι -

Ο παγκοσμίου φήμης οδηγός εστιατορίων και ξενοδοχείων MICHELIN Guide Thailand θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει το Chonburi, την επαρχία της Πατάγια, στην 8η προγραμματισμένη έκδοσή του για κυκλοφορία στα τέλη του 2024, ανακοίνωσε η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT).

Τα νέα μοιράστηκε περήφανα η Κυβερνήτης του TAT, κα Thapanee Kiatphaibool, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024. Ο κυβερνήτης δήλωσε ότι η επέκταση του Michelin Guide Thailand στο Chonburi οφείλεται στις διαφορετικές και μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις της επαρχίας και στο όμορφο γαστρονομικό τοπίο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, το Michelin Guide Thailand στοχεύει «να εμπνεύσει καλοφαγάδες και ταξιδιώτες να εξερευνήσουν διαφορετικές και μοναδικές γαστρονομικές προσφορές σε διάφορες επαρχίες και περιοχές της χώρας».

Το Chonburi, ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στην Μπανγκόκ και τουριστικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης, επιλέχθηκε ως ο επόμενος προορισμός μετά την Μπανγκόκ (από το 2018), το Πουκέτ και το Phang Nga (από το 2019), το Τσιάνγκ Μάι (από το 2020), την Αγιουτχάγια (από το 2022). ), τέσσερις βορειοανατολικές επαρχίες Khon Kaen, Ubon Ratchathani, Udon Thani και Nakhon Ratchasima (από το 2023) και Koh Samui και Surat Thani (από το 2024).

Η κ. Thapanee είπε ότι ο Οδηγός Michelin Ταϊλάνδη παίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση του ταϊλανδέζικου φαγητού στην παγκόσμια σκηνή και στην τοποθέτηση της Ταϊλάνδης ως «παγκόσμιας κλάσης γαστρονομικού τουριστικού προορισμού». Είναι επίσης μια βασική δύναμη για την υποστήριξη της εθνικής στρατηγικής ήπιας δύναμης της κυβέρνησης, η οποία επικεντρώνεται σε πέντε τομείς (5Fs): Φαγητό, Μόδα, Κινηματογράφος, Αγώνα (Muay Thai) και Φεστιβάλ, είπε ο κυβερνήτης.

Η κ. Thapanee συνέχισε λέγοντας ότι η επέκταση στο Chonburi αναμένεται να ωφελήσει διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της επαρχίας Chonburi και της χώρας συνολικά. Θα αυξήσει επίσης την αγοραία αξία της επιχείρησης εστιατορίου, θα προωθήσει τοπικά υλικά και θα ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να αναπτύξουν περαιτέρω την ποιότητα των τροφίμων και των υπηρεσιών τους.

Η Οδηγός MICHELIN Ταϊλάνδη 2025 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

ΦΩΤΟ: Οδηγός MICHELIN

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.