Γυναίκα Φιλιππινέζος τουρίστρια δέχτηκε επίθεση, λήστεψε και παραλίγο να βιαστεί στο Reservoir στην περιοχή Pattaya

Πατάγια -

Μια 27χρονη τουρίστρια από τις Φιλιππίνες δέχθηκε επίθεση και της έκλεψαν το κινητό της στα περίχωρα της δεξαμενής Chak Nok κοντά στην Πατάγια το πρωί της Τρίτης, 2 Απριλίου 2024.

Το φρικτό περιστατικό έλαβε χώρα στις 8:36 π.μ. στην υποπεριφέρεια Huai Yai, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Η αστυνομία του Χουάι Γιάι ειδοποιήθηκε ότι μια τουρίστρια των Φιλιππίνων της έκλεψαν το τηλέφωνό της και φέρεται ότι παραλίγο να βιαστεί από έναν άνδρα κοντά στη δεξαμενή Τσακ Νοκ. Στο σημείο έσπευσαν αρμόδιοι αστυνομικοί για να τη βοηθήσουν.

Το βίντεο της ιστορίας μας είναι εδώ.

Κατά την άφιξή τους, η αστυνομία βρήκε το θύμα, μια 27χρονη Φιλιππινέζα που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί λόγω ανησυχιών για την ιδιωτικότητά της, να φέρει τραύμα στο δεξί της χέρι και μώλωπες γύρω από το σώμα της. Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο αίματα. Ήταν με έναν καλό Σαμαρείτη, τον κύριο Uthit Krooking, 47 ετών.

Σύμφωνα με τον κ. Uthit, το θύμα του είπε ότι περπατούσε κατά μήκος της οδού Sukhumvit νωρίς το πρωί όταν ένας άνδρας που οδηγούσε μια μαύρη μοτοσικλέτα την πλησίασε. Ο άνδρας, που περιγράφεται ως περίπου 165 εκατοστά ύψος με σκούρο δέρμα και φορώντας μαύρο πουκάμισο και σορτς, προσφέρθηκε να πάει το θύμα πίσω στο κατάλυμά της. Ωστόσο, την πήγε σε μια απομονωμένη περιοχή κοντά στη δεξαμενή και προσπάθησε να τη ληστέψει και να τη βιάσει. Δεν ήταν σαφές αν ο άνδρας ήταν Ταϊλανδός.

Εκεί, ο δράστης έκλεψε το iPhone X του θύματος. Ευτυχώς, το θύμα είχε μαζί της ένα μαχαίρι και κατάφερε να μαχαιρώσει τον δράστη, κάτι που τον τρόμαξε και την υπερασπίστηκε από τον βιασμό. Ο άνδρας τράπηκε σε φυγή με το iPhone. Το θύμα στη συνέχεια ούρλιαξε για βοήθεια, οδηγώντας στη βοήθεια του κ. Uthit.

Ο κ. Uthit είπε ότι έστηνε μια παγίδα για ψάρεμα όταν άκουσε τις κραυγές του θύματος για βοήθεια. Έσπευσε σε βοήθεια και τη βρήκε σε κατάσταση σοκ με τραύματα στο δεξί της χέρι και γρατσουνιές στο σώμα της.

Η αστυνομία του Huay Yai εξετάζει επί του παρόντος βίντεο CCTV από την περιοχή σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει και να εντοπίσει τον ύποπτο, καθώς και να εντοπίσει το τηλέφωνο του θύματος. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.