Τεράστια προτομή παράνομων μεταναστών στο Kanchanaburi: Πάνω από 123 άτομα συνελήφθησαν

Kanchanaburi-

Στις 9:00 π.μ., στις 4 Απριλίου 2024, η αστυνομία του Mueang Kanchanaburi, οι αξιωματικοί μετανάστευσης και οι σχετικές υπηρεσίες έλαβαν μια αναφορά από ντόπιους σχετικά με μια μεγάλη ομάδα υπόπτων για παράνομους μετανάστες που κρύβονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Mueang, Kanchanaburi.

Οι αστυνομικοί του Mueang Kanchanaburi πήγαν να επιθεωρήσουν το αναφερόμενο εγκαταλελειμμένο σπίτι και βρήκαν μια ομάδα παράνομων μεταναστών με συνολικό αριθμό ατόμων άνω των 123 ατόμων. Κατά συνέπεια, αρμόδιοι αστυνομικοί έφεραν μεγάλα φορτηγά για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών για περαιτέρω αστυνομική ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα Mueang Kanchanaburi.


Επιπλέον, στο εγκαταλελειμμένο σπίτι ήταν σταθμευμένα τέσσερα οχήματα, μεταξύ των οποίων ένα βαν, δύο φορτηγά και ένα σεντάν. Αναφέρθηκε ότι όλοι οι οδηγοί πιθανότατα είχαν διαφύγει πριν φτάσει η αστυνομία στο σημείο. Στη συνέχεια η αστυνομία κατέσχεσε τα οχήματα για περαιτέρω έρευνα για τον εντοπισμό των υπόπτων.

Κατά την αστυνομική ανάκριση των παράνομων μεταναστών, φέρεται να ομολόγησαν ότι πέρασαν παράνομα τα σύνορα της Ταϊλάνδης μέσω ενός φυσικού καναλιού στην περιοχή Sangkhlaburi πριν τους παραλάβει ένας πράκτορας μέσω αυτοκινήτων στην προβλήτα Wat Wang Wiwekaram. Πρόσθεσαν επίσης ότι ο πράκτορας τους πήγε με βάρκες κατά μήκος της δεξαμενής του φράγματος Vajiralongkorn τη νύχτα στην περιοχή Thong Pha Phum και έφτασε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή Mueang.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι παράνομοι μετανάστες πλήρωσαν στον πράκτορα από 15,000 έως 30,000 ο καθένας για να αναζητήσει δουλειά στη νότια και κεντρική Ταϊλάνδη, ανάλογα με την απόσταση.
Αρχικά, οι αξιωματικοί μετανάστευσης συνέλαβαν τους παράνομους μετανάστες προτού προχωρήσουν σε περαιτέρω νομικές ενέργειες και σχεδιάσουν να τους απελάσουν πίσω στη χώρα τους.

Λόγω μιας πρόσφατης υποχρεωτικής πολιτικής στρατολόγησης στη Μιανμάρ, η οποία εμπλέκεται σε συγκρούσεις μεταξύ της στρατιωτικής χούντας και πολλών ομάδων, Πολλοί πολίτες της Μιανμάρ προσπαθούν να διαφύγουν στην Ταϊλάνδη τόσο με νόμιμα όσο και με παράνομα μέσα, όπως αναφέραμε εδώ.

Διαβάστε μια σχετική ιστορία σχετικά με την επιθεώρηση των παράνομων εργαζομένων από την ταϊλανδική αρχή σε εμπορικές περιοχές σε όλη την Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.