ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Γυναίκα από την Πατάγια αρνείται ότι έκλεψε την πιστωτική κάρτα ενός Κινέζου τουρίστα

Πατάγια -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη αρνήθηκε ότι έκλεψε μια πιστωτική κάρτα από έναν Κινέζο τουρίστα στην Πατάγια για να αγοράσει χρυσές αλυσίδες. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι παραλίγο να βιαστεί από τον τουρίστα.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Κινέζος τουρίστας ισχυρίστηκε ότι μια Ταϊλανδή στην Πατάγια έκλεψε την πιστωτική του κάρτα και τη χρησιμοποίησε για να αγοράσει χρυσά κοσμήματα πριν εξαφανιστεί αργότερα.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Στις 21 Μαρτίου 2024, η κα Β (ψευδώνυμο) παραπονέθηκε στη σελίδα του Facebook Sai Mai Tong Rod για να αντικρούσει τον ισχυρισμό του Κινέζου τουρίστα κ. Mu Dihui Wu Dihui, 33 ετών, ότι έκλεψε την πιστωτική κάρτα του τουρίστα για να αγοράσει χρυσά κοσμήματα και μετά έφυγε τρέχοντας.

Η εκδοχή της κας Β για τα γεγονότα διέφερε τελείως από αυτή του κ. Mu Dihui. Δήλωσε ότι ο Κινέζος τουρίστας της έδωσε στην πραγματικότητα την πιστωτική κάρτα για να αγοράσει χρυσό και στη συνέχεια την αντάλλαξε με μετρητά στο κατάστημα χρυσού. Η κυρία B ισχυρίστηκε ότι έδωσε όλα τα χρήματα πίσω στον κ. Mu Dihui, ωστόσο, ο κ. Mu Dihui φέρεται να προσπάθησε να τη βιάσει. Αυτό την ανάγκασε να δραπετεύσει και να ζητήσει βοήθεια από έναν κοντινό οδηγό μοτοσικλέτας.

Ο κ. Νιντ, ο οδηγός ταξί μοτοσυκλέτας, είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι η κα Β εμφανίστηκε στενοχωρημένη όταν τον πλησίασε. Δήλωσε ότι ο κ. Mu Dihui της είχε πάρει το τηλέφωνό της και προσπαθούσε να την εκφοβίσει. Στη συνέχεια, ο κ. Nid βοήθησε την κυρία B να αγοράσει ένα νέο τηλέφωνο πριν φύγει για την Μπανγκόκ χωρίς να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία.

Η κα Β διατήρησε την αθωότητά της για την κατηγορία της κλοπής. Επικοινώνησε με τη σελίδα του Facebook Sai Mai Tong Rod μόνο αφού έμαθε για τις διαδικτυακές κατηγορίες της τουρίστριας και τη φρενίτιδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την ιστορία της.

Η κα B και ο κ. Mu Dihui συναντήθηκαν στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung, όπου αρνήθηκαν ο ένας τις κατηγορίες του άλλου. Ο κ. Mu Dihui αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες για βιασμό, δηλώνοντας ότι γνώρισε την κυρία B στο διαδίκτυο και ήταν απογοητευμένος που δεν έμοιαζε με τη φωτογραφία του προφίλ της.

Λόγω ασυνεπειών στους λογαριασμούς και των δύο μερών, η αστυνομία του Banglamung διεξάγει περαιτέρω έρευνες, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης του πλάνα CCTV και της συνέντευξης με μάρτυρες. Οι αρχές διαβεβαίωσαν μια δίκαιη και δίκαιη επίλυση και για τα δύο μέρη.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.