Κινέζος τουρίστας ισχυρίζεται ότι γυναίκα από την Πατάγια έκλεψε την πιστωτική του κάρτα για να αγοράσει χρυσό

Πατάγια -

Ένας Κινέζος τουρίστας ισχυρίστηκε ότι μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη στην Πατάγια έκλεψε την πιστωτική του κάρτα και τη χρησιμοποίησε για να αγοράσει χρυσά κοσμήματα πριν εξαφανιστεί αργότερα.

Το περιστατικό απέκτησε για πρώτη φορά έλξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού μια διάσημη σελίδα στο Facebook δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ισχυρισμό ότι μια άγνωστη Ταϊλανδή έκλεψε μια πιστωτική κάρτα από έναν Κινέζο τουρίστα και τη χρησιμοποίησε για να αγοράσει χρυσά κοσμήματα για τον εαυτό της.

Ο τουρίστας, που ταυτοποιήθηκε ως ο 33χρονος κ. Mu Dihui Wu Dihui, ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung στις 13 Μαρτίου. Σύμφωνα με την αναφορά του, γνώρισε τον ύποπτο μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών αρκετές ημέρες πριν και προσκλήθηκε στην Πατάγια. Ενώ έμεναν μαζί, ο κ. Wu Dihui ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα έκλεψε την πιστωτική του κάρτα ενώ κοιμόταν και τη χρησιμοποίησε για να αγοράσει δύο χρυσά περιδέραια για ένα σύνολο 32,815 μπατ. Εξαφανίστηκε, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της ο τουρίστας.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πήραν συνέντευξη από τον εμπλεκόμενο ιδιοκτήτη χρυσαυγιτών. Διαπίστωσαν από το CCTV ότι μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη μπήκε στο κατάστημα και πέρασε μια πιστωτική κάρτα για να αγοράσει δύο χρυσές αλυσίδες. Ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι η γυναίκα φαινόταν φυσιολογική και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η κάρτα ήταν κλεμμένη.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διευκρίνισε επίσης ότι η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε ήταν κάρτα Visa χωρίς υπογραφή στο πίσω μέρος, η οποία επιτρέπει αγορές χωρίς να είναι παρών ο κάτοχος της κάρτας.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τη γυναίκα και να εξακριβώσει τις λεπτομέρειες του συμβάντος.

Το όνομα του υπόπτου αποκρύφτηκε από την αστυνομία εν αναμονή περαιτέρω έρευνας μέχρι την ώρα του Τύπου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.