Οι αξιωματούχοι του Τσονμπούρι εξετάζουν τις συνέπειες της πλημμύρας στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Σρι Ράτσα -

Ο κ. Chaiphon Paephiromrat, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της επαρχίας Chonburi, επισκέφθηκε την περιοχή Sri Racha στις 20 Μαρτίου για να επιθεωρήσει τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές και να μοιράσει σακούλες βοήθειας στους κατοίκους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ακολουθεί η επίσκεψη πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη Σρι Ράτσα στην οποία επλήγησαν αρκετές περιοχές.

Ο κ. Chaiphon συνοδευόταν από αξιωματούχους της περιοχής και της επαρχίας, συμπεριλαμβανομένου του κ. Nopparat Sriprom, του Αρχηγού της Περιφέρειας της Σρι Ράτσα, και του κ. Decha Ruen-orn, επικεφαλής του Γραφείου Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών, στην επαρχία Chonburi.

Ο αναπληρωτής κυβερνήτης επισκέφθηκε δύο τοποθεσίες: Το χωριό Plus-Na Phrao, μια κατοικημένη περιοχή επιρρεπής στις πλημμύρες, και την περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής Pinthong 1, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα αποχέτευσης για αρκετό καιρό.

Μετά τους ελέγχους, ο κ. Chaiphon έδωσε εντολή στους αρμόδιους υπαλλήλους να επισπεύσουν τα μέτρα για τον περιορισμό των πλημμυρών και να βοηθήσουν τους πληγέντες κατοίκους. Εν τω μεταξύ, ο Αρχηγός της Περιφέρειας της Σρι Ράτσα κ. Νοππαράτ περιέγραψε σχέδια για την αντιμετώπιση μελλοντικών πλημμυρών, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής περισσότερων αγωγών αποστράγγισης σε περιοχές που είναι επιρρεπείς στις πλημμύρες για την εκτροπή του νερού στο δημόσιο κανάλι.

Οι αξιωματούχοι μοίρασαν επίσης σακούλες βοήθειας, που περιείχαν τα απαραίτητα είδη, στους πληγέντες κατοίκους και ξεκίνησαν ένα μεγάλο πρόγραμμα καθαρισμού για τον καθαρισμό των συντριμμιών από τις πλημμύρες γύρω από την περιοχή.

Με την εγκατάσταση περισσότερων σωλήνων αποχέτευσης, αυτά τα μέτρα στοχεύουν στη μείωση των πλημμυρών μακροπρόθεσμα, είπε ο κ. Νοππαράτ.

ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น
ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น
ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น
ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น
ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.