Ισχυρή βροχή προκαλεί τρομερές πλημμύρες στη Σρι Ράτσα, στο Τσονμπούρι

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Δύο ώρες έντονων βροχοπτώσεων προκάλεσαν καταστροφικές πλημμύρες σε αρκετές περιοχές της περιφέρειας Σρι Ράτσα, στην επαρχία Τσονμπούρι, την Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024.

Ένα βίντεο από τις πλημμύρες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News, η πιο σημαντική πλημμύρα σημειώθηκε στη διασταύρωση κάτω από τη γέφυρα Nong Yai Bu στην περιοχή Nong Kho της υποπεριφέρειας Nong Kham. Η στάθμη του νερού ανέβηκε σχεδόν στο 1 μέτρο, εμποδίζοντας εντελώς τη διέλευση μικρών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Οι δημοσιογράφοι της Pattaya News παρατήρησαν μοτοσικλέτες βυθισμένες στα νερά της πλημμύρας, αναγκάζοντας τους αυτοκινητιστές να τις σπρώξουν μέσα από το ρεύμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή.

Παρόμοιες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν και σε άλλα μέρη της Σρι Ράτσα. Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε την περιοχή Pinthong Road στο Mab Aeng, στην υποπεριφέρεια Nong Kham, πλημμυρίζοντας τρομερά ολόκληρο το δρόμο. Το νερό που καταρράχθηκε από τους κοντινούς λόφους πρόσθεσε επίσης την καταστροφή, με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα σχεδόν να βυθιστούν στην οροφή.

Πλημμύρες αναφέρθηκαν επίσης στην είσοδο του Supalai Park Ville. Λόγω του χαμηλού χαρακτήρα της περιοχής, τα νερά πλημμύρισαν τον δρόμο, κάνοντας τη διέλευση εξαιρετικά δύσκολη.

Σε αρκετές επαρχίες της Ταϊλάνδης σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις σήμερα το πρωί, 20 Μαρτίου, καθώς και η Μπανγκόκ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.