Ο πρώην πρωθυπουργός Somchai Wongsawat διοργανώνει πλούσιο πάρτι καλωσορίσματος για την επιστροφή του Thaksin Shinawatra στο Chiang Mai

Εθνικός-

Στις 15 Μαρτίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι ο κ. Somchai Wongsawat, ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης το 2008, διοργάνωσε ένα πάρτι καλωσορίσματος για τον Thaksin Shinawatra στο Green Valley Village, Mae Rim, Chiang Mai.

Στις 5:30 μ.μ., υπουργοί της Ταϊλάνδης και μέλη του Pheu Thai Party συμμετείχαν στο πάρτι. Οι υπουργοί της Ταϊλάνδης περιλάμβαναν τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Κριάνγκ Καλτινάν, τον Υπουργό Γεωργίας και Συνεταιρισμών Θαμανάτ Προμπάο και άλλους υπουργούς από το Κόμμα Pheu Thai.

Στις 6:20 μ.μ., ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin συμμετείχε επίσης στο πάρτι και κάθισε στη δεξιά πλευρά του Thaksin στο τραπέζι του δείπνου. Στα αριστερά του Ταξίν ήταν ο Σομτσάι, σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, ο Σομτσάι έδωσε μια σύντομη ομιλία για να χαιρετίσει την επιστροφή του Ταξίν στην Ταϊλάνδη. Το Τσιάνγκ Μάι και ο κόσμος της Ταϊλάνδης ήταν ενθουσιασμένοι για τη σημερινή επανένωση. Ο κόσμος της Ταϊλάνδης νοσταλγούσε τον Τακσίν όταν έφυγε και ένιωθε ζεστός όταν βρισκόταν στην Ταϊλάνδη, είπε ο Σομτσάι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Μετά την ομιλία, περισσότεροι από 100 Ταϊλανδοί παραδοσιακοί χορευτές παρουσίασαν μια υπέροχη παράσταση στο πάρτι καλωσορίσματος για την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Thaksin Shinawatra στο Τσιάνγκ Μάι μετά από 17 χρόνια, σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Ο Thaksin είναι επί του παρόντος ενεργός υπό δοκιμασία, αλλά του δόθηκε ειδική άδεια, όπως αναφέραμε εδώ για να επισκεφτούμε το Τσιάνγκ Μάι.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο για την επιστροφή του Ταξίν στο Τσιάνγκ Μάι μετά από 17 χρόνια.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.