Ο Thaksin Shinawatra πιθανότατα επιτρέπεται να ταξιδέψει στο Τσιάνγκ Μάι για να συναντήσει συγγενείς

Εθνικός-

Στις 6 Μαρτίου 2024, η Πολ. Ο υποστράτηγος Montree Bunyayothin, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ταϊλανδικού Τμήματος Δοκίμων, ανέφερε δημόσια την περίπτωση του Thaksin Shinawatra, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους πρόσφατα και ότι θα μπορούσε να ταξιδέψει στο Τσιάνγκ Μάι για να συναντήσει συγγενείς και να αποτίσει φόρο τιμής στους προγόνους του την οικογένειά του αφού ζήτησε άδεια σε δόκιμους αξιωματικούς.

Σύμφωνα με τον Πολ. Ο υποστράτηγος Montree, η κα Paetongtarn Shinawatra, προστάτης και η κόρη του Thaksin, θα μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση για άδεια από τους υπαλλήλους της επιθεώρησης στην περιοχή, προσδιορίζοντας την ώρα και τον σκοπό της αποχώρησης. Ήταν μια φυσιολογική διαδικασία για τους δόκιμους αξιωματικούς να χορηγούν άδεια μετά από έλεγχο, είπε ο Πολ. Υποστράτηγος Μόντρε.

Για να εγκρίνει το αίτημα, ο Πολ. Ο υποστράτηγος Montree είπε ότι ήταν υποχρεωτικό να εξεταστεί εάν ο σκοπός της αποχώρησης ήταν απαραίτητος ή εάν θα μπορούσε να είναι θεραπευτικό για τον Thaksin να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Φεύγοντας από τη δηλωμένη κατοικία του, οι δόκιμοι αξιωματικοί είχαν την εξουσία και τη διακριτική ευχέρεια να εγκρίνουν την άδεια του εάν ήταν για σύντομο χρονικό διάστημα και να τον αποκαταστήσουν ψυχικά και σωματικά, είπε ο Πολ. Υποστράτηγος Μόντρε.

Στην περίπτωση της μετεγκατάστασης της κατοικίας του Τακσίν, του «Chan Song La» Manor, σε άλλη τοποθεσία, οι επιμελητές έπρεπε να επιθεωρήσουν τη νέα κατοικία κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής αποφυλάκισής του υπό όρους σύμφωνα με τους όρους και τους όρους της επιτροπής αποφυλάκισης, είπε ο Pol. Υποστράτηγος Μόντρε.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία της αποχώρησής του δεν μπόρεσαν να αποκαλυφθούν στο κοινό καθώς θα παραβίαζε την ιδιωτική του ζωή και τα δικαιώματά του, παρατήρησε ο Πολ. Υποστράτηγος Μόντρε.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.