Ο τουρισμός της Πατάγια ανθίζει με την πολιτική δωρεάν βίζας Ταϊλάνδης-Κίνας και το επερχόμενο Φεστιβάλ Songkran

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: mgronline

Πατάγια -

Η τουριστική βιομηχανία της Πατάγια γνωρίζει αύξηση του αριθμού των Κινέζων τουριστών μετά την εφαρμογή της δωρεάν πολιτικής βίζας Ταϊλάνδης-Κίνας, σύμφωνα με τον κ. Boonkerd Suksrikan, Αντιπρόεδρο της Eastern Thai Hotels Association.

Ο κ. Boonkerd αποκάλυψε ότι υπάρχει σημαντική αύξηση στις κρατήσεις ξενοδοχείων από Κινέζους τουρίστες, ιδιαίτερα για διαμονές που εκτείνονται μέχρι τον Απρίλιο, τον μήνα του διάσημου φεστιβάλ νερού Songkran της Ταϊλάνδης.

Αυτή η άνοδος αποδίδεται στην υποστήριξη της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για το φεστιβάλ, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να δει γιορτές που διαρκούν όλο τον μήνα. Η δωρεάν πολιτική βίζας Ταϊλάνδης-Κίνας, που εφαρμόστηκε την 1η Μαρτίου, επιτρέπει στους Κινέζους πολίτες να μείνουν στην Ταϊλάνδη για έως και 30 ημέρες ανά επίσκεψη, με σωρευτική διαμονή όχι μεγαλύτερη από 90 ημέρες αλλά εντός 180 ημερών.

Ο κ. Boonkerd δήλωσε ότι η τουριστική κατάσταση της Πατάγια βελτιώθηκε αμέσως μετά την έναρξη του προγράμματος δωρεάν βίζας από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, με αξιοσημείωτη αύξηση των κρατήσεων ξενοδοχείων, ειδικά από Κινέζους τουρίστες. Οι περισσότερες κρατήσεις αφορούν οικογενειακά και ομαδικά καταλύματα και αυτή η τάση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, πρόσθεσε ο κ. Boonkerd.

Ο αντιπρόεδρος τόνισε τη δημοτικότητα της Πατάγια μεταξύ των Κινέζων τουριστών, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, συχνά αναζητούν καταλύματα σε προσιτές τιμές. «Η εισροή αποδίδεται όχι μόνο στη χαλαρή πολιτική βίζας, αλλά και στην επιθυμία των τουριστών να συμμετάσχουν στους εορτασμούς Songkran», κατέληξε ο κ. Boonkerd.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.