Τα ξενοδοχεία στην Πατάγια βλέπουν υψηλή πληρότητα ενόψει του κινεζικού νέου έτους

Πατάγια -

Η Land and House Plc (LH) ανέφερε υψηλά ποσοστά πληρότητας στα ξενοδοχεία Grand Centre Point τόσο στην Μπανγκόκ όσο και στην Πατάγια ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τον κ. Wit Tantivorawong, διευθύνοντα σύμβουλο για το τμήμα υποστήριξης της LH.

Ο κ. Wit δήλωσε ότι οι κρατήσεις δωματίων στα ξενοδοχεία LH έφτασαν το 80-90% ενόψει της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, που θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 15 Φεβρουαρίου. Τόνισε μια αξιοσημείωτη αύξηση των ανεξάρτητων Κινέζων ταξιδιωτών, ιδιαίτερα στην Πατάγια. Το φεστιβάλ προσέλκυσε επίσης ένα διαφορετικό μείγμα τουριστών, με το 40-50% να είναι Ταϊλανδοί και το υπόλοιπο να αποτελείται από διάφορες εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων Κινέζων, Μαλαισιανών, Ινδών και Ευρωπαίων.

Η ανάκαμψη του τουριστικού τομέα επηρέασε θετικά όλα τα ξενοδοχειακά τμήματα. Ο κ. Wit σημείωσε βελτιωμένα ποσοστά πληρότητας και σταθερές τιμές δωματίων, με τα ξενοδοχεία της Μπανγκόκ να κυμαίνονται από 4,000-5,000 μπατ ανά διανυκτέρευση και τα ξενοδοχεία στην Πατάγια να κυμαίνονται από 5,000 έως 6,000 μπατ ανά διανυκτέρευση.

Ο κ. Wit απέδωσε τις θετικές επιδόσεις στην πολιτική της κυβέρνησης να προσφέρει δωρεάν και μόνιμες βίζες σε Κινέζους υπηκόους. Εξέφρασε την ελπίδα ότι το πρόγραμμα θα επεκτείνει την ένταξη και σε άλλες χώρες στο μέλλον. Επιπλέον, η ελπιδοφόρα εισαγωγή μιας θεώρησης εισόδου για έξι χώρες CLMV αναμένεται να ωφελήσει περαιτέρω τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία, δήλωσε ο κ. Wit.

Ο κ. Wit πίστευε ότι η απλοποιημένη διαδικασία έκδοσης βίζας θα ενθαρρύνει τους τουρίστες να επισκέπτονται την Ταϊλάνδη πιο εύκολα και να μείνουν περισσότερο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.