Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης προσκαλεί τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί την Ταϊλάνδη

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin προσκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για επίσημη επίσκεψη στην Ταϊλάνδη το επόμενο έτος.

Ο Σρέθα αποκάλυψε ότι απηύθυνε την πρόσκληση στον Ρώσο Πρόεδρο κατά τη συνάντησή του μαζί του την Τρίτη 17 Οκτωβρίου. Οι ηγέτες των δύο χωρών συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του 3ου Φόρουμ Belt and Road for International Corporation στο Πεκίνο της Κίνας.

«Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ρωσίας απολαμβάνει να επισκέπτεται το Πουκέτ και ταξιδεύει εκεί τακτικά», αποκάλυψε ο Srettha στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης. «Του έχω κάνει μια πρόσκληση να επισκεφθεί την Ταϊλάνδη τον επόμενο χρόνο και απάντησε με ένα ευγενικό «ขอบคุณครับ (ευχαριστώ).

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης τόνισε ότι η Ταϊλάνδη έχει υποδεχτεί πάνω από ένα εκατομμύριο Ρώσους τουρίστες φέτος. Ανέφερε ακόμη ότι το υπουργικό του συμβούλιο ενέκρινε πρόσφατα την παράταση του διαμονή χωρίς βίζα περίοδο για τους Ρώσους επισκέπτες, επεκτείνοντάς την από 30 σε 90 ημέρες, για να ενισχύσει τα ρωσικά ταξίδια κατά την υψηλή περίοδο.

Ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε επίσης σε δείπνο που παρέθεσε ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος προήδρευσε του φόρουμ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.