Βίαιη σύγκρουση μεταξύ συμμοριών νεαρών της Πατάγια άφησε έναν άνδρα με το δάχτυλό του

Πατάγια -

Μια χαοτική σύγκρουση μεταξύ δύο συμμοριών νέων ξέσπασε σε ένα skatepark της Pattaya κοντά στο Laem Bali Hai νωρίς σήμερα το πρωί, 8 Οκτωβρίου. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα έναν έφηβο να κοπεί το δάχτυλό του και να τραυματιστούν άλλοι δύο.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα στις 4 τα ξημερώματα, έκανε ανυποψίαστους τουρίστες που έκαναν παρέα κοντά σε ένα skatepark στο Bali Hai Pier της Pattaya, να τραπούν σε φυγή πανικόβλητοι.

Η αστυνομία της Πατάγια και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο για να συλλάβουν τους εφήβους που εμπλέκονται, αλλά αυτοί είχαν ήδη διαφύγει. Ωστόσο, οι αρχές βρήκαν τουλάχιστον τρεις νεαρούς έφηβους που είχαν τραυματιστεί στο περιστατικό. Τα ονόματά τους αποκρύπτονται λόγω ηλικίας.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ο πρώτος έφηβος υπέστη ελαφρά τραύματα στο αριστερό του χέρι πιθανώς από επίθεση με μαχαίρι. Το δεύτερο θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια. Τέλος, το τρίτο θύμα έφερε τραύμα με μαχαίρι στην πλάτη και το δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να χάσει τον δείκτη του.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης παρείχαν ιατρική βοήθεια πριν μεταφέρουν τους τρεις τραυματίες έφηβους στο νοσοκομείο της Πατάγια. Η αστυνομία της Πατάγια συγκέντρωσε από το σημείο ως αποδεικτικά στοιχεία τρία μαύρα κράνη μοτοσικλετών και ένα μαχαίρι τυλιγμένο με μαύρη ταινία, τα οποία εικάζεται ότι χρησιμοποιούσαν οι συμμορίες νέων.

Αυτόπτες μάρτυρες τρομαγμένοι από το περιστατικό ανέφεραν ότι είδαν την ομάδα των θυμάτων να φτάνει στο skatepark με ένα σεντάν. Ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια καθώς βάδιζαν για να αντιμετωπίσουν μια άλλη ομάδα αποτελούμενη από τουλάχιστον 10 άνδρες. Στη συνέχεια φώναξαν και ζήτησαν να μάθουν ποιος είχε κάνει κακό στον φίλο τους. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και οι δύο ομάδες συμμετείχαν σε μια χαοτική συμπλοκή με μαχαίρια πριν τελικά διαλυθούν και τραπούν σε φυγή από το σημείο, αφήνοντας τους τρεις τραυματίες στο πάρκο.

Η αστυνομία της Πατάγια ανέκρινε τα τραυματισμένα θύματα σχετικά με τα κίνητρα του περιστατικού. Ισχυρίστηκαν ότι είχαν προηγούμενη ημιτελή διαμάχη με τους υπόπτους και είχαν κανονίσει να συναντηθούν στο πάρκο για να το λύσουν.

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό CCTV για να εντοπίσει τους υπόπτους. Αναφέρθηκε ότι η πόλη Pattaya έχει τοποθετήσει πινακίδες που απαγορεύουν την πρόσβαση στο εν λόγω skatepark από τις 10:00 μ.μ. έως τις 7:00 π.μ. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ομάδες εφήβων που εισέρχονται λαθραία στις εγκαταστάσεις, οδηγώντας σε πολλαπλούς βίαια περιστατικά.

Σε μια άλλη προσπάθεια αποτροπής εφηβικές συγκρούσεις, Η αστυνομία της Πατάγια λέει σε ανηλίκους κάτω των 18 ετών να πάνε σπίτι τους εάν δεν συνοδεύονται από νόμιμο κηδεμόνα ή γονέα ενώ κάνουν παρέα στις παραλίες τη νύχτα.

Αυτό το περιστατικό είναι πιθανό να εφαρμόσει αυστηρότερες πολιτικές κλεισίματος για το skatepark, το οποίο ήταν το σκηνικό πολλαπλών αντιπαραθέσεων και θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω εκκλήσεις από ορισμένους επικριτές για απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την πόλη για εφήβους τη νύχτα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.