Η αστυνομία της Πατάγια αυξάνει τις περιπολίες στην παραλία και απαγορεύει στους ανηλίκους από το Loitering μετά τις 8 μ.μ

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια περιπολούσε την παραλία Πατάγια μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 29 Αυγούστου, για να παρέμβει σε πιθανά βίαια περιστατικά, που προκλήθηκαν κυρίως από εφήβους.

Μια αναφορά βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Pichit Chamhuab, επιθεωρητής καταστολής του Αστυνομικού Σταθμού της Πατάγια, οδήγησε μια ομάδα αξιωματικών, αποτελούμενη από περιπολικούς και αξιωματικούς της Μονάδας Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, για να πραγματοποιήσει μια επιθεώρηση και να αναζητήσει νομικές παραβάσεις στην παραλία της Πατάγια σήμερα μετά από πρόσφατος πυροβολισμός που τραυμάτισε δύο νεαρούς έφηβους στην παραλία Πατάγια.

Η αστυνομία διεξήγαγε τυχαίους ελέγχους σε ομάδες εφήβων που συγκεντρώθηκαν στην παραλία χρησιμοποιώντας ανιχνευτή μετάλλων για να τους αποτρέψει από το να κρύψουν κρυφά όπλα. Επίσης, πραγματοποίησαν ελέγχους για να βρουν άλλα παράνομα αντικείμενα όπως παράνομα ναρκωτικά. Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Pichit είπε στο The Pattaya News ότι αυτό έγινε για να αποτραπούν πιθανά βίαια επεισόδια και διαπληκτισμοί μεταξύ των εφηβικών ομάδων. Ωστόσο, δεν διαπιστώθηκαν νομικές παραβάσεις.

Σε κάτι που θα μπορούσε να είναι νέος κανόνας, η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης ότι απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 18 ετών να περιπλανώνται στην παραλία μετά τις 8:00, εκτός εάν συνοδεύονται από γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα. Εάν μετά από αυτό το διάστημα βρεθούν στην περιοχή ανήλικοι κάτω των 18 ετών, οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους θα κληθούν να τους παραλάβουν αμέσως, Πολ. είπε ο αντισυνταγματάρχης Pichit.

Η αστυνομία θα αυξήσει τις περιπολίες στην παραλία για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι τηρούν αυστηρά αυτόν τον κανόνα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.