Έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από καυγά στο Bali Hai Pier Skatepark στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από καυγά με άλλους 20 εφήβους στην προβλήτα Bali Hai στην Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στη 1:00 π.μ. το Σάββατο (24 Ιουνίουth) στην περιοχή του σκέιτμπορντ στην προβλήτα Bali Hai, Νότια Πατάγια.

Η αστυνομία, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν περισσότερους από 20 εφήβους ηλικίας περίπου 14 έως 17 ετών. Ένας άγνωστος άνδρας έφηβος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος με αίμα να βγαίνει από το στόμα του. Είχε επίσης τραύματα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Μια 15χρονη έφηβη, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό λόγω της ηλικίας της, είπε στην αστυνομία ότι είχαν συμμετάσχει στο παρελθόν σε μια συναυλία στην παραλία Pàttaya. Μετά τη συναυλία οι φίλοι της συμφώνησαν να συναντηθούν με τους εχθρούς τους στο skatepark για μια διαφωνία για ένα άλλο κορίτσι. Η συνάντηση εξελίχθηκε σε σωματική συμπλοκή όταν έφτασαν περίπου 20 έφηβοι ηλικίας από 15 έως 20 ετών με τους εχθρούς τους. Επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο και τραυμάτισαν τη φίλη της πριν φτάσει η αστυνομία.

Η αστυνομία ζήτησε από τον τραυματισμένο φίλο να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του και να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία, ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν το βίντεο CCTV για να βρουν τους δράστες.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό στο πάρκο skateboard της προβλήτας καθώς Μόλις πρόσφατα ένας άλλος μεγάλος καυγάς μεταξύ πάνω από δώδεκα εφήβων έλαβε χώρα όπως καλύψαμε εδώ. Σε αυτή τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής καλούν τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης να κλείνουν το skatepark του Μπαλί Χάι στο σκοτάδι κάθε βράδυ, γύρω στις 7 μ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.