Βίαιοι έφηβοι στην Πατάγια επιτέθηκαν εναντίον αντιπάλων με όπλα και εκρηκτικά, τραυματίστηκαν δύο νεαροί

Πατάγια -

Μια ομάδα εφήβων στην Πατάγια επιτέθηκε στους αντιπάλους τους με όπλα και εκρηκτικά στις 4 το πρωί σήμερα το πρωί, 19 Ιουλίου. Δύο άνδρες, ο ένας μόλις 14 ετών, πυροβολήθηκαν και υπέστησαν τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Οι αστυνομικοί στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung έλαβαν αναφορά για βίαιη συμπλοκή μπροστά από το γκαράζ Sukhumvit Pattaya Karn Chang στη Naklua σήμερα το πρωί. Έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν δύο τραυματίες.

Στο σημείο του συμβάντος, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο άνδρες από την Ταϊλάνδη που ταυτοποιούνται ως ο κ. Siriwat Saksri, 18 ετών, και ένα 14χρονο αγόρι, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας, να φέρουν τραύματα. Ο Siriwat πυροβολήθηκε στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς του, με τη σφαίρα να βρίσκεται ακόμα μέσα, ενώ ο 14χρονος έφηβος τραυματίστηκε με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή πλευρά του κορμού του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Banglamung από τους διασώστες.

Όπως είπε ο 14χρονος, εξήγησε ότι οδηγούσε μηχανάκι με τον κύριο Siriwat να κάθεται πίσω και την κοπέλα του να κάθεται μπροστά. Στη συνέχεια έφτασαν στο δρόμο κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών και συνάντησαν μια ομάδα περίπου 10 εφήβων με μοτοσικλέτες που ξαφνικά άρχισαν να τους κυνηγούν.

Ένας από τους υπόπτους είχε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του 14χρονου και του φίλου του, προκαλώντας τους τραύματα. Έριξαν ακόμη και εκρηκτικά στα θύματα, προκαλώντας έντονους θορύβους σε όλη την περιοχή. Προτού το αγόρι προλάβει να ζητήσει βοήθεια από τους κατοίκους της περιοχής, η ομάδα των δραστών απομακρύνθηκε.

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ έστειλε μια ερευνητική ομάδα για να διεξαγάγει επιτόπια εξέταση του περιστατικού. Θα εξετάσουν επίσης τα πλάνα από τις κάμερες CCTV κατά μήκος της διαδρομής όπου οι δράστες πραγματοποίησαν το περιστατικό.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τα θύματα και οι ύποπτοι γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν προηγούμενα παράπονα.

Υπήρξαν πολλά πρόσφατα βίαια επεισόδια μεταξύ αντίπαλων ομάδων εφήβων στην Πατάγια, πολλά σε τοπικά skateparks και στην παραλία όπως φαίνεται εδώ.

Police πρόσφατα ενίσχυσαν τις περιπολίες σε αυτές τις περιοχές για να σταματήσουν τις βίαιες συγκρούσεις.

Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι οι συμπλοκές εξαπλώνονται στους δρόμους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.