Η αστυνομία της Πατάγια επιθεωρεί τις παραλίες για να αποτρέψει βίαια περιστατικά, ειδικά μεταξύ εφήβων

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια σε συνεργασία με την τουριστική αστυνομία επιθεώρησε την παραλία Jomtien και την παραλία Πατάγια το βράδυ της Κυριακής, 9 Ιουλίου, μετά από πολλά βίαια επεισόδια με εφήβους.

Σκοπός της επιθεώρησης ήταν να αποφευχθούν πιθανές βίαιες διαμάχες που συνέβαιναν αρκετά συχνά πρόσφατα στην Πατάγια και να παράσχει καθησυχασμό στους τουρίστες που ήρθαν στις παραλίες για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη νύχτα, σύμφωνα με τον Pol. Αντισυνταγματάρχης Surachet Aneksri, αναπληρωτής επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος της Pattaya.

Μετά από ένα άγρια ​​επίθεση σε νεαρό 18χρονο ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μόνο αφού ζήτησε από τους δράστες του να ησυχάσουν στην παραλία Πατάγια, οι κάτοικοι της Πατάγια άρχισαν να ανησυχούν ότι η αυξανόμενη βία θα κατέστρεφε τον τουρισμό της πόλης και θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ανταποκρινόμενοι στην ανησυχία, οι αστυνομικοί πήγαν χθες το βράδυ σε πεζή περιπολία κατά μήκος της παραλίας Jomtien και της παραλίας Pattaya, όπου άρεσε να συγκεντρώνονται οι έφηβοι.

Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες σε εφήβους για να ελέγξουν για τις ταυτότητές τους, τυχόν παράνομα αντικείμενα, πυροβόλα όπλα και ναρκωτικά. Επιπλέον, η παρουσία της αστυνομίας βοήθησε επίσης να αποτραπούν αντίπαλες ομάδες εφήβων που είχαν προγραμματίσει να συναντηθούν εκεί για να διευθετήσουν τις διαφορές τους, Πολ. είπε ο αντισυνταγματάρχης Surachet.

Από χθες δεν έχει γίνει καμία σύλληψη αφού δεν βρέθηκε κάτι παράνομο. Ωστόσο, η αστυνομία θα αρχίσει να περιπολεί συχνότερα τις παραλίες για να διατηρήσει την ειρήνη στην περιοχή.

Θα υπάρξουν επίσης δημόσιες ανακοινώσεις για να διασφαλιστεί ότι ο κόσμος γνώριζε ότι απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ στην παραλία.

Υπήρξαν επίσης πολλά βίαια επεισόδια στο πάρκο skateboard του Μπαλί Χάι, ένα άλλο δημοφιλές σημείο συνάντησης για εφήβους, όπως αυτό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπου ένας άνδρας που δημιούργησε ένα ραπ diss εναντίον μιας ομάδας εφήβων που δημιουργούσαν δυνατούς θορύβους στα μηχανάκια ξυλοκοπήθηκε βάναυσα.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.