Άνδρας δημιουργεί Rap Diss ενάντια σε θορυβώδεις εφήβους και καταλήγει να δέχεται επίθεση στο Pattaya Skate Park

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας άνδρας στην Πατάγια τα έβαλε σε βαρύτητα με μια ομάδα θορυβωδών εφήβων δρομέων μοτοσικλετών δρόμου και δημιούργησε ένα ραπ diss εναντίον τους. Δυστυχώς, κατέληξε να ξυλοκοπηθεί για τις δημιουργικές του προσπάθειες.

Ο βίαιος καβγάς σημειώθηκε σε ένα πάρκο skate κοντά στην προβλήτα Bali Hai στη Νότια Πατάγια χθες το βράδυ, 8 Ιουλίου. Οι διασώστες του Sawang Boriboon και η αστυνομία από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya έσπευσαν στη σκηνή μόλις έλαβαν ειδοποίηση για το έγκλημα.

Στο σημείο του συμβάντος, οι αρχές ανακάλυψαν έναν τραυματία που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Pongsapak Arampong, 18 ετών. Ο Ταϊλανδός έφερε αιματοβαμμένες πληγές στο κεφάλι του και πρησμένους μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του. Ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα του skate park περιτριγυρισμένος από δύο φίλους του. Το προσωπικό διάσωσης πραγματοποίησε βασική ιατρική περίθαλψη πριν τον μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με έναν από τους φίλους του θύματος, τον κ. Thanaporn Krueasup, 18 ετών, είπε ότι αυτός και οι φίλοι του είχαν κανονίσει να συναντηθούν και να εξασκηθούν στο σκέιτμπορντ στη συγκεκριμένη περιοχή. Στη συνέχεια, μια ομάδα περίπου 10 εφήβων μοτοσικλετιστών έφτασε και άρχισε να κάνει δυνατούς θορύβους. Αυτό δυσαρέστησε τον κ. Pongsapak, κι έτσι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς την ομάδα των εφήβων ραπάροντας προσβολές εναντίον τους.

Το ραπ, ωστόσο, προκάλεσε τους εφήβους, οι οποίοι εγκατέλειψαν για λίγο το πάρκο και στη συνέχεια επέστρεψαν με περισσότερους άνδρες και όπλα. Στη συνέχεια, οι έφηβοι επιτέθηκαν στον κ. Pongsapak με μια μακριά λεπίδα και ξύλα. Τον χτύπησαν στο κεφάλι, του έβγαλαν αίμα, και συνέχισαν να τον χτυπούν αν και είχε ήδη πέσει στο έδαφος. Οι φίλοι του κ. Pongsapak δεν μπορούσαν να παρέμβουν για να βοηθήσουν επειδή ήταν σε μεγάλο βαθμό περισσότεροι. Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τις μοτοσικλέτες τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο κ. Pongsapak βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο. Η αστυνομία της Πατάγια εργάζεται για τον εντοπισμό όλων των υπόπτων.

Πρόσφατα βίαια επεισόδια στην παραλία Pattaya και στο κοντινό skate park έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους και τους θαμώνες της παραλίας, ειδικά αυτούς που τους αρέσει να βγαίνουν έξω αργά το βράδυ. Οι άνθρωποι ανησυχούν επίσης για το γεγονός ότι αυτά τα περιστατικά συχνά αφορούν ανήλικοι που πίνουν ανοιχτά αλκοόλ και καπνίζουν κάνναβη στην παραλία Pattaya.

Αυτό είναι το τρίτο μεγάλο περιστατικό στο skate park μέσα σε μόλις ένα μήνα. Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής προτείνουν να κλείσει το πάρκο τη νύχτα ως λύση.

Θα παρέχουμε μια ενημέρωση σχετικά με τη λύση των αρχών σε αυτό το ζήτημα μόλις γίνει διαθέσιμη.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.