Ληστής τράπεζας συνελήφθη με 207,000 μπατ στο εμπορικό κέντρο Samut Prakan

ΦΩΤΟ: v2maungprakarn

Samut Prakan, Κεντρική Ταϊλάνδη –

Ένας ληστής τράπεζας συνελήφθη με 207,000 μπατ σε μετρητά σε ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή Bang Plee.

Η αστυνομία του Bang Plee είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής (4 Ιουνίουth) σε ένα εμπορικό κέντρο στην οδό Bangna Trat στην υποπεριοχή Bang Plee Yai.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον ύποπτο που είχε ήδη πιαστεί από φρουρούς ασφαλείας από το εμπορικό κέντρο. Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. Taweesak, 37 ετών, ο οποίος είναι αγγελιοφόρος ποδηλάτου παράδοσης ως κανονική διαδρομή απασχόλησής του. Ο Taweesak είπε στην αστυνομία ότι είχε χρέη 500,000 μπατ για διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια.

Η αστυνομία εξέτασε πλάνα CCTV στην τράπεζα στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου. Ο ύποπτος χρησιμοποίησε ένα κατσαβίδι για να αναγκάσει έναν υπάλληλο τράπεζας να του πάρει χρήματα. Ο ύποπτος είχε και έναν όμηρο μαζί του πριν απελευθερώσει τον όμηρο και τράπηκε σε φυγή πριν τον πιάσουν.

Ο κ. Suripong Jaornhatairat, φύλακας στο εμπορικό κέντρο, είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι ειδοποιήθηκε από την τράπεζα για τη ληστεία προτού καλέσει την αστυνομία και ενημερώσει το κέντρο ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Όλες οι πόρτες ήταν κλειδωμένες προτού ο ύποπτος πιαστεί από φρουρούς ασφαλείας στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου που κράτησαν τον ύποπτο στην αστυνομία.

Ο ύποπτος παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.