Καταζητούμενος Ινδός ύποπτος συνελήφθη στο Maha Sarakham με 1,273 ημέρες παραμονής

ΦΩΤΟ: Σιάμ Ρατ

Maha Sarakham, Northeastern Thaιλανδία-

Ένας καταζητούμενος Ινδός ύποπτος συνελήφθη κοντά σε ένα θέρετρο στη Maha Sarakham με 1,273 ημέρες παραμονής.

Η Maha Sarakham Immigration είπε στον τοπικό ταϊλανδικό Τύπο ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον MR. AJIT YADOV, 28, Ινδός υπήκοος κοντά σε ένα θέρετρο στην υποσυνοικία Nong Sang στην περιοχή Wapi Pathum.

Η σύλληψη έγινε μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από το επαρχιακό δικαστήριο της Maha Sarakham τον Νοέμβριο του περασμένου έτους για τον κ. YADOV. Κατηγορείται επίσης για κλοπή τη νύχτα με όπλα και επίθεση σε άλλους προκαλώντας συναισθηματικές και σωματικές βλάβες.

Εισήλθε στην Ταϊλάνδη μέσω τουριστικής βίζας στις 26 Σεπτεμβρίουth το 2019. Η βίζα του έληξε στις 24 Νοεμβρίουth, 2019. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Wapi Pathum μετά την κατηγορία του εντάλματος σύλληψης και για να αντιμετωπίσει περισσότερες κατηγορίες για παράταση της νόμιμης βίζας του (1,273 ημέρες).

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.