Απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ θα ισχύσει σε ορισμένες περιοχές του Banglamung και του Nongprue από απόψε

Τσονμπούρι –

Απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ θα λάβει χώρα σε ορισμένες περιοχές του Nongprue, του Banglamung και του Chonburi για τις τοπικές εκλογές.

Η επαρχιακή διοικητική οργάνωση Chonburi ανακοίνωσε απαγόρευση πώλησης και διανομής αλκοόλ από τις 6:00 μ.μ. του Σαββάτου (20 Μαΐουth) έως την Κυριακή (21 Μαΐουst) 6:00 Η απαγόρευση πώλησης οινοπνεύματος θα είναι για αυτοδιοικητικές εκλογές για μέλη της Επαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης την Κυριακή (21 Μαΐου).st).

Η απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ θα ισχύει για συγκεκριμένες περιοχές παρακάτω:

  • Υποπεριοχή Na Pa (εκτός από το χωριό M.4) στο Mueang Chonburi
  • Η υποπεριοχή Mueang (εκτός από το χωριό M.1,2,3,4,5) και η υποπεριοχή Saensuk στο Mueang Chonburi.
  • Υποπεριοχή Mueang (μόνο για το χωριό M.1, 2, 3, 5), υποπεριοχή Nong Kang Kok (εκτός από το M.1, 4 χωριό) στο Mueang Chonburi
  • Υποπεριοχή Nong Ree (εκτός από το χωριό M.1, 3 και Na Pa της υποπεριοχής M.4) στο Mueang Chonburi
  • Υποπεριοχή Nongprue (μόνο για M.1, 2, 3, 6, 11 χωριά) και Pong (Εκτός από M.5, 6, 10 χωριά) στην περιοχή Banglamung.
  • Υποπεριοχή Thung Sukkhala (μόνο για το χωριό M.12), υποπεριοχή Nong Kham (μόνο για το χωριό M. 11), στην υποπεριφέρεια Bueng (εκτός από το χωριό M. 2, 3, 4, 6, 7, 8) στη συνοικία Σι Ράχα.
  • Εκλογική περιφέρεια Koh Chan 1

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν η περιοχή σας επηρεάζεται, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τοπικό δημοτικό γραφείο ή την τηλεφωνική γραμμή της Pattaya στο 1337. Τα μέσα ενημέρωσης της TPN σημειώνουν ότι η Κεντρική Πατάγια και οι κύριες τουριστικές ζώνες ΔΕΝ επηρεάζονται, αν και θα επηρεαστούν ορισμένοι χώροι στη λεγόμενη σκοτεινή πλευρά.

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο ορισμένοι χώροι που επικεντρώνονται στις πωλήσεις αλκοόλ, όπως τα μπαρ, θα πρέπει να κλείσουν. Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα επηρεάστηκαν από τις εθνικές εκλογές στην Ταϊλάνδη.

Όποιος παραβιάζει το νόμο τιμωρείται με φυλάκιση έως έξι μήνες ή πρόστιμο μέχρι 10,000 μπατ ή και τα δύο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.