Ο Αντιδήμαρχος της Πατάγια επιθεωρεί προσωπικά την οδό Thepprasit που είναι επιρρεπής σε ατυχήματα

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια Manoch Nongyai επιθεώρησε την οδό Thepprasit μετά από δύο πρόσφατα ατυχήματα που στοίχισαν τη ζωή σε δύο Ταϊλανδούς οδηγούς.

Ένα από τα ατυχήματα συνέβη την περασμένη Δευτέρα όταν ένας μοτοσικλετιστής προσπάθησε να περιηγηθεί με τη μηχανή του γύρω από μια παράκαμψη οδοποιίας στην οδό Threpprasit και έπεσε θανάσιμα σε Κινεζικό τουριστικό λεωφορείο. Ο άνδρας πέθανε επί τόπου.

Χθες, 2 Μαΐου, ο Manoch και μια ομάδα αξιωματούχων από το Γραφείο Τεχνικών της Pattaya επισκέφτηκαν το δρόμο. Είπε ότι ο δρόμος ήταν μερικώς αποκλεισμένος με οικοδομική απόφραξη για να επιτραπεί η οδοποιία, κάτι που ήταν ο λόγος που η διαδρομή ήταν επιρρεπής σε ατυχήματα.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya δεν παραβλέπουν το θέμα και αναζητούν λύσεις για τη μείωση των ατυχημάτων. Ως βραχυπρόθεσμη λύση, ο Manoch έδωσε εντολή στην ομάδα του να επιθεωρήσει τον φωτισμό σε στενές περιοχές και να σημειώσει με σαφήνεια το όριο ταχύτητας σε περιοχές όπου γίνεται κατασκευή ή όπου ο δρόμος είναι στενός.

Ο αντιδήμαρχος έδωσε επίσης εντολή στους οικοδόμους να παρακολουθούν στενά την περιοχή, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς τα περισσότερα ατυχήματα τείνουν να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.