Μοτοσικλετιστής της Πατάγια τράκαρε θανάσιμα με κινέζικο τουριστικό λεωφορείο

Πατάγια -

Ένας άνδρας προσπάθησε να περιηγηθεί με τη μηχανή του γύρω από μια παράκαμψη οδοποιίας στην οδό Threpprasit στην Πατάγια και θανάσιμα έπεσε με το όχημά του σε ένα τουριστικό λεωφορείο γεμάτο Κινέζους τουρίστες.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος στις 10 μ.μ. της Δευτέρας 1ης Μαΐου, για να βρουν μια μαύρη μοτοσικλέτα Honda PCX που είχε χτυπήσει στο μπροστινό μέρος ενός τουριστικού λεωφορείου.

Το μηχανάκι ήταν κολλημένο στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Ο αναβάτης του, ο κ. Wissanu Kanngam, 28 ετών, βρέθηκε στα συντρίμμια του ποδηλάτου του με βαριά τραύματα. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και διαπίστωσαν τον θάνατό του στο σημείο.

Ένας ιερέας βρέθηκε στην περιοχή και προσευχήθηκε για το θύμα. Η σορός του κ. Wissanu μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Banglamung.

Ο κ. Direk Chaikusol, 40, οδηγός τουριστικού λεωφορείου από την Khunanan & K-MAN Service Company, μοιράστηκε την αφήγηση του για τα γεγονότα που οδήγησαν στο συμβάν με το The Pattaya News. Είπε ότι ενώ οδηγούσε στην παραλία Πατάγια με πολλούς Κινέζους επιβάτες, παρατήρησε μια παράκαμψη κατασκευής δρόμου μπροστά.

Η παράκαμψη ήταν πολύ στενή, είπε ο κύριος Ντίρεκ. Στη συνέχεια εντόπισε το θύμα να πλησιάζει στην παράκαμψη με το μηχανάκι του. Ο άνδρας προσπέρασε ένα άγνωστο όχημα και στη συνέχεια έπεσε μετωπικά στο τουριστικό λεωφορείο.

Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει τις εγγραφές CCTV για να διαπιστώσει την ακριβή αιτία της σύγκρουσης. Η σορός του θύματος αναμένει την κηδεία στο νοσοκομείο Banglamung.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.