88χρονος Γερμανός έπεσε νεκρός από πάρκινγκ στο Pattaya Mall

Πατάγια -

Ένας 88χρονος Γερμανός έπεσε μέχρι θανάτου από κτίριο στάθμευσης σε πολυκατάστημα στην Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε ένα πολυκατάστημα στην οδό Central Pattaya στο Nongprue το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 4:30 μ.μ. (28 Απριλίουth).

Η αστυνομία, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και η Pattaya News έφτασαν στο τετραώροφο κτίριο για να βρουν το σώμα ενός 88χρονου άνδρα Γερμανού πεσμένο στο έδαφος. (Το Pattaya News αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας).

Ο Γερμανός είχε μια ροζ Ταϊλανδέζικη ταυτότητα και ήταν πρώην pat, όχι τουρίστας. Ένα καπέλο και σανδάλια βρέθηκαν στον τέταρτο όροφο του γκαράζ, που φαίνεται ότι άφησε ο άνδρας.

Ένας τεχνικός από το πολυκατάστημα, ο κ. Warachai Tapyai, 40 ετών, είπε στην αστυνομία ότι κανείς δεν είδε άμεσα το περιστατικό. Τρίτος του είπε ότι κάποιος έπεσε κάτω από το κτίριο.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ελέγχει τα πλάνα CCTV. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο η αστυνομία πίστευε ότι ο Γερμανός μπορεί να πήδηξε από το κτίριο.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. Το Phuket Express προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να φτάσετε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Υπήρξε ένα παρόμοιο περιστατικό στο Πουκέτ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ένας δάσκαλος ρωσικής γλώσσας πήδηξε μέχρι θανάτου από ένα κτίριο στάθμευσης σε ένα πολυκατάστημα στο Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.