Αστυνομική επιδρομή σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πατάγια για διακρατικό έγκλημα και παραμονές, δεν βρήκε τίποτα

Πατάγια -

Η αστυνομία επιθεώρησε έναν χώρο ψυχαγωγίας στην Πατάγια σε μια καταστολή ατόμων που εμπλέκονται σε διακρατικό έγκλημα και ατόμων που παρέλειψαν τη νόμιμη βίζα τους για διαμονή στην Ταϊλάνδη.

Το βράδυ της Παρασκευής (28 Απριλίουth) μια ομάδα αξιωματικών από την επαρχιακή αστυνομία Chonburi, την αστυνομία της πόλης Pattaya και αξιωματικούς μετανάστευσης επιθεώρησαν το Ying Club στον Τρίτο Δρόμο Pattaya στην κεντρική Πατάγια.

Περισσότεροι από 120 Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο. Η αστυνομία έλεγξε ταυτότητες και διαβατήρια. Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές φαρμάκων ούρων σε συνολικά εννέα Κινέζους (8 άνδρες, 1 γυναίκα), έναν Κορεάτη, 4 Ινδονήσιους (2 άνδρες, 2 γυναίκες), 32 Ταϊλανδούς και 64 υπαλλήλους (41 άνδρες, 23 γυναίκες). Κανένας από αυτούς δεν βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά και δεν βρέθηκε κανένα παράνομο αντικείμενο. Η αστυνομία έλεγξε επίσης πολλά αυτοκίνητα στο πάρκινγκ για πιθανά όπλα ή ναρκωτικά, αλλά δεν βρήκε κανένα από τα δύο.

Αυτή είναι η τρίτη επιδρομή σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αυτή την εβδομάδα στην Πατάγια με ένα παρόμοιο σχέδιο παιχνιδιού για έλεγχο ναρκωτικών σε όλους τους θαμώνες και το προσωπικό και έλεγχο όλων των διαβατηρίων.

Προηγουμένως, Η αστυνομία της Πατάγια έκανε έφοδο στο δημοφιλές ασιατικό κλαμπ Χόλιγουντ στη Βόρεια Πατάγια, όπως φαίνεται εδώ.

Έκαναν έφοδο και στο Το Panda Club, δημοφιλές στους Κινέζους τουρίστες, στο Walking Street όπως φαίνεται εδώ.

Η αστυνομία της Πατάγια έχει προειδοποιήσει ότι αυτές οι επιδρομές θα συνεχιστούν σε τακτική βάση και ισχυρίζονται ότι κάνουν τους τουρίστες να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι. Το TPN media σημειώνει ότι πολλοί από τους αναγνώστες και τους επικριτές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφωνούν με αυτή τη δήλωση της αστυνομίας, λέγοντας ότι τους κάνει λιγότερο πιθανό να πάνε για μια βραδινή έξοδο και φοβούνται πιθανή διαφθορά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.