Η Nimitz Carrier Strike Group θα επισκεφθεί την Ταϊλάνδη 24-29 Απριλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το αμερικανικό Ναυτικό Nimitz Carrier Strike Group (CSG-11) θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ταϊλάνδη από τις 24 έως τις 29 Απριλίου 2023. Οι επισκέψεις στο λιμάνι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ είναι μια ευκαιρία για την ενίσχυση της εταιρικής σχέσης ασφαλείας ΗΠΑ-Ταϊλάνδης και την προώθηση των δεσμών μεταξύ ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η ναυαρχίδα του USS Nimitz του Strike Group (CVN 68) θα φιλοξενήσει δεξίωση για τον εορτασμό της 190ης επετείου των διπλωματικών σχέσεων ΗΠΑ-Ταϊλανδίας. Η επίσκεψη παρέχει επίσης την ευκαιρία στους Αμερικανούς Ναυτικούς να εξερευνήσουν την τοπική κουλτούρα και να συμμετάσχουν σε επαγγελματικές δεσμεύσεις και έργα κοινοτικών σχέσεων.

Η ομάδα Nimitz Carrier Strike αναχώρησε από το Bremerton της Ουάσιγκτον για μια συνηθισμένη ανάπτυξη τον Νοέμβριο του 2022. Έκτοτε, η Nimitz Carrier Strike Group έχει συμμετάσχει σε πολλές κοινές και ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές επιχειρήσεις και πραγματοποίησε πολλαπλές επισκέψεις στο λιμάνι με εταίρους και συμμάχους σε όλη την περιοχή.

Η Ομάδα Απεργίας Μεταφορέων Nimitz διευθύνεται από τον Αντιναύαρχο Christopher Sweeney, Διοικητή, Carrier Strike Group 11.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.