Η αστυνομία της Pattaya προειδοποιεί τους τουρίστες σχετικά με τους πορτοφολάδες που δραστηριοποιούνται κατά τη διάρκεια του Songkran σε πολυσύχναστες περιοχές Waterfight

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός τουρίστας από την Μπανγκόκ φέρεται να πέτυχε πορτοφολάδες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με πιτσιλίσματα νερού Songkran στην Pattaya Walking Street, με αποτέλεσμα η αστυνομία της Pattaya να εκδώσει προειδοποίηση στους τουρίστες.

Οι αρχές επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκαν από τον κ. Chinnawut Lahoong, 25 ετών, το βράδυ της Παρασκευής (14 Απριλίουth) ότι του είχαν πέσει πορτοφολάδες. Είπε στους αστυνομικούς ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι ενώ απολάμβανε εκδηλώσεις με πιτσίλισμα νερού στην Pattaya Walking Street.

Ο κ. Chinnawut είπε στην ομάδα των ειδήσεων Pattaya «Ταξίδεψα από την Μπανγκόκ για να συμμετάσχω στις εκδηλώσεις του νερού στο Walking Street. Ενώ περπατούσα, σταμάτησα να αγοράσω ένα πιστόλι νερού. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι γύρω μου και αργότερα έμαθα ότι το πορτοφόλι μου είχε φύγει όταν πήγα να πληρώσω για το πιστόλι νερού. Μέσα στο πορτοφόλι μου ήταν περίπου 3,000 μπατ σε μετρητά και διάφορες κάρτες ΑΤΜ. Πιστεύω ότι με είχαν πορτοφολήσει».

Ο κ. Chinnawut υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης Pattaya και ελέγχει το υλικό CCTV.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya προειδοποιεί τους ανθρώπους να είναι πιο προσεκτικοί με τα υπάρχοντά τους. Οι πορτοφολάδες είναι συνηθισμένοι κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων Songkran και σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου, οι κλέφτες θέλουν ιδιαίτερα να στοχεύουν σε αδιάβροχες τσάντες που είναι χαλαρά κρεμασμένες γύρω από τη μέση ή που βγαίνουν από την τσέπη.

Η αστυνομία της Πατάγια προτείνει να φορούν αδιάβροχες τσάντες γύρω από το λαιμό με σταθερό λουράκι και να τις φέρουν μέσα στα ρούχα κάποιου και όχι στο εξωτερικό. Προειδοποιούν επίσης τους ανθρώπους να μην επιδεικνύουν τιμαλφή ή ακριβά κοσμήματα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.