Κινέζος συνελήφθη στην Μπανγκόκ με περισσότερα από 20 εκατομμύρια μπατ σε πλαστά ηλεκτρονικά

Μπανγκόκ -

Ένας Κινέζος συνελήφθη σε έφοδο σε αποθήκη στο Don Mueang, όπου οι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι βρήκαν πλαστά κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές που κοστίζουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια μπατ.

Ομάδα αστυνομίας από το Τμήμα Καταστολής Οικονομικού Εγκλήματος (ECD) εισέβαλε σε τρία κτίρια στο Don Mueang. Βρέθηκαν πολλά πλαστά κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές που κοστίζουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια μπατ.

Ο κ. Huang Yiqun, 56 ετών, Κινέζος υπήκοος, βρέθηκε ως επιστάτης της αποθήκης μαζί με τέσσερις Λάος εργάτες.

Ο κ. Huang είπε στην αστυνομία ότι προσλήφθηκε από έναν άγνωστο Κινέζο επιχειρηματία για να φροντίζει και να διαχειρίζεται προϊόντα στις αποθήκες. Παραδέχτηκε ότι αυτά τα είδη ήταν προϊόντα απομίμησης από την Κίνα που πωλούνταν στο διαδίκτυο. Έλαβε 30,000 μπατ το μήνα για τον μισθό του, που ο Χουάνγκ είπε ότι ήταν αρκετός για να ζήσει και καλύτερος από την Κίνα.

Ο κ. Huang οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κατοχή απομιμήσεων προϊόντων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά τον κύριο ιδιοκτήτη της παράνομης επιχείρησης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.