Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία προς το αεροδρόμιο U-Tapao, ο δήμαρχος της Πατάγια υποδέχεται Ρώσους τουρίστες

ΦΩΤΟ: MGR Online

Πατάγια -

Ρώσοι τουρίστες επισκέπτονται πλέον καθημερινά την Πατάγια καθώς οι απευθείας πτήσεις έχουν πλέον φτάσει στο αεροδρόμιο U-Tapao για πρώτη φορά μετά την πανδημία Covid-19.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Για πρώτη φορά από πριν από την πανδημία Covid-19, οι πτήσεις απευθείας από τη Μόσχα στο Διεθνές Αεροδρόμιο U-Tapao στο Rayong κοντά στην Πατάγια ξεκινούν ξανά το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Poramese Ngampiches και ο διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου U-Tapao Ναύαρχος Rapeepong καλωσόρισαν Ρώσους τουρίστες στο αεροδρόμιο χθες το πρωί (26 Νοεμβρίουth). Ο ναύαρχος Rapeepong είπε στο Pattaya News. «Υπήρχαν 236 επιβάτες στην πρώτη απευθείας πτήση από την Azur Airline από το Tolmachevo. Έλαβαν αναμνηστικά δώρα και θερμή υποδοχή από το αεροδρόμιο.”

Ο κ. Sanpetch Supabowornsatean, Πρόεδρος της Ταϊλανδικής Ένωσης Ξενοδόχων – Eastern Chapter είπε στο Pattaya News, «Στους Ρώσους τουρίστες αρέσει να ταξιδεύουν στο εξωτερικό τη χειμερινή τους περίοδο, λόγω των ψυχρών θερμοκρασιών στην πατρίδα τους. Ωστόσο, λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία, πολλοί τακτικοί προορισμοί στην Ευρώπη είναι εκτός ορίων για τους Ρώσους λόγω κυρώσεων και περιορισμών. Η Ταϊλάνδη, ωστόσο, είναι ουδέτερη σε αυτή τη σύγκρουση και δεν απαγορεύει στους Ρώσους τουρίστες να ταξιδεύουν. Η απώλειά τους είναι το κέρδος της Ταϊλάνδης καθώς περισσότεροι τουρίστες από τη Ρωσία επιλέγουν πλέον την Ταϊλάνδη, ειδικά το Πουκέτ και την Πατάγια, για να επισκεφθούν λόγω των καλών καιρικών συνθηκών και των δραστηριοτήτων. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για τον τουρισμό, καθώς περισσότεροι τουρίστες έρχονται στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη μετά τον Covid-19».

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Poramese είπε στο Pattaya News «Οι επιχειρηματίες της Pattaya υπέφεραν για περισσότερα από δύο χρόνια από μια οικονομική κρίση κατά τη διάρκεια του Covid-19. Υπάρχουν περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες που επισκέπτονται την Πατάγια κάθε εβδομάδα τώρα, κάτι που θα αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια μπατ. Οι απευθείας πτήσεις θα φέρνουν ακόμη περισσότερους Ρώσους τουρίστες στην Πατάγια καθημερινά».

«Οι Ρώσοι τουρίστες σε αυτήν την πτήση έφτασαν την κατάλληλη στιγμή καθώς η Πατάγια διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων». κατέληξε ο δήμαρχος.

Είναι επιτέλους εδώ. Το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων Pattaya 2022 διαρκεί δύο ημέρες μέχρι σήμερα (26 Νοεμβρίουth) στην παραλία Pattaya.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.