Τελικές λεπτομέρειες για το Pattaya International Fireworks Festival 2022: Χώρος στάθμευσης, ώρες πυροτεχνημάτων, κλείσιμο δρόμων κ.λπ.

ΦΩΤΟ: เรารักพัทยา

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Είναι επιτέλους εδώ. Το Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων Pattaya 2022 ξεκινά αύριο, 25 Νοεμβρίου 2022, και διαρκεί δύο ημέρες στην παραλία Pattaya.

Η δωρεάν εκδήλωση, την οποία δώσαμε σημαντική κάλυψη τις τελευταίες εβδομάδες, περιλαμβάνει τέσσερις μεγάλες χώρες που παρουσιάζουν θεαματικά σόου πυροτεχνημάτων στην παραλία Pattaya σε μια εκδήλωση που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 100,000 τουρίστες και επισκέπτες.

Θα συνδέσουμε ορισμένες από τις προηγούμενες πληροφορίες μας και θα δώσουμε λεπτομέρειες εδώ για νέες πληροφορίες και πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Μπορείτε να βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης στις τοποθεσίες που αναφέρονται παρακάτω:

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των πυροτεχνημάτων και των συναυλιών κάνοντας κλικ στο riεδώ.

Η περιοχή με το μπλε από κάτω, όλη η οδός Beach Road και μικρά τμήματα συνδεόμενων μεγάλων δρόμων όπως η Pattaya Klang, θα είναι εντελώς κλειστή για όλη την κυκλοφορία οχημάτων από τις 2 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ. Οι αρχές της πόλης προειδοποιούν τους επισκέπτες και τους κατοίκους ότι η κίνηση αναμένεται να είναι πολύ σημαντική και έχουν προτείνει εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, πεζοπορία ή ταξί με μοτοσικλέτα για να αποφύγουν να κολλήσουν σε μποτιλιαρίσματα που μπορεί να διαρκέσουν για ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για το κλείσιμο δρόμων και τα μέτρα κυκλοφορίας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Πάνω από 600 πλανόδιοι πωλητές, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει επιτραπεί ποτέ για μια εκδήλωση στην Πατάγια σύμφωνα με τους αξιωματούχους της πόλης, θα εγκατασταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της παραλίας Πατάγια δημιουργώντας μια συναρπαστική ατμόσφαιρα αγοράς.

Κινητές πύργοι ενίσχυσης έχουν στηθεί σε όλη την παραλία για να προσπαθήσουν να περιορίσουν τα προβλήματα που προέκυψαν σε προηγούμενα φεστιβάλ πυροτεχνημάτων με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας να πέφτουν εξ ολοκλήρου τοπικά λόγω του πλήθους δεκάδων χιλιάδων που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να καταγράψουν το γεγονός.

Τα drones απαγορεύονται στην εκδήλωση και επισήμως η αστυνομία έχει πει ότι η κατανάλωση αλκοόλ στην παραλία απαγορεύεται, αλλά ευρέως αναμένεται να συμβεί ανεξάρτητα. Η αστυνομία υπενθύμισε επίσης στο κοινό ότι το κάπνισμα κάνναβης στο κοινό και το κάπνισμα στις παραλίες, γενικά, είναι παράνομο.

Φέτος, τα πυροτεχνήματα θα χρησιμοποιηθούν ως φόντο για τουλάχιστον μία μεγάλη ταινία και καθώς η εκδήλωση ονομάστηκε ένα από τα καλύτερα θαλάσσια φεστιβάλ της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως φαίνεται πατώντας εδώ.

Εκτός από απροσδόκητα προβλήματα στο Διαδίκτυο που, όπως αναφέρθηκε, ταλαιπώρησαν προηγούμενα γεγονότα, αλλά οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας λένε ότι είναι έτοιμοι, τα πυροτεχνήματα θα μεταδοθούν στις ταϊλανδέζικες και αγγλικές σελίδες μας στο Facebook από το Grand Center Point Space τουλάχιστον την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, στις 25 Νοεμβρίου, για όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν.

Απολαύστε την παράσταση και μείνετε ασφαλείς!

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/