Το κλεμμένο χρυσό κολιέ Ινδού τουρίστα επιστράφηκε από την Pattaya Good Samaritan

Πατάγια -

Ένας Ινδός τουρίστας ανέφερε στην αστυνομία ότι το χρυσό κολιέ του αξίας, σύμφωνα με τον ίδιο, 285,000 μπατ, φέρεται να κλέψτηκε από μια ομάδα τρανσέξουαλ. Αλλά ευτυχώς, ένας καλός Σαμαρείτης της Pattaya βρήκε το κολιέ και το επέστρεψε στον τουρίστα.

Ο 43χρονος Ινδός θύμα κ. Nitin Mukund Puronit έτρεξε να αναφέρει μια περίπτωση κλοπής στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στις 2.30 π.μ. σήμερα, 20 Νοεμβρίου.

Ο Puronit είπε στην αστυνομία ότι του έκοψαν το χρυσό κολιέ του, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, κόστιζε περισσότερα από 285,000 μπατ, ενώ έκανε βόλτα με τους φίλους του στην Beach Road μπροστά από το Soi 13/2 στην Pattaya, στο Chonburi.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια Πολ. Ο συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai διέταξε την αστυνομία της έρευνας να συνοδεύσει το θύμα για να επιθεωρήσει τη σκηνή του συμβάντος.

Στο Beach Road, ο Ινδός τουρίστας συνέχισε ότι τον πλησίασε μια ομάδα τεσσάρων τρανς ατόμων που περιέγραψε. Η ομάδα έκανε κύκλους στον Puronit και προσπάθησε να του προσφέρει μια συντροφιά επί πληρωμή, την οποία αρνήθηκε και απομακρύνθηκε γρήγορα. Μόλις οι ύποπτοι έφυγαν, ο Puronit συνειδητοποίησε ότι έλειπε το χρυσό κολιέ του γύρω από το λαιμό του, έτσι έσπευσε να αναφέρει την υπόθεση στην αστυνομία της Pattaya.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, ωστόσο, η αστυνομία της Πατάγια είπε στο The Pattaya News ότι ένας καλός Σαμαρείτης της Ταϊλάνδης κ. Pongdanai Khotbutr, 29 ετών, ήρθε να τους αναφέρει ένα χρυσό κολιέ που βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Pongdanai βρισκόταν στην περιοχή Beach Road ως μάρτυρας και είπε ότι παρατήρησε τον Puronit να τον αγγίζει νευρικά γύρω από το λαιμό του και να φαίνεται να ψάχνει για κάτι νωρίτερα και ξαφνικά έφυγε τρέχοντας. Στη συνέχεια, ο Pongdanai εντόπισε ένα χρυσό κολιέ στο έδαφος γύρω από τη σκηνή του περιστατικού, έτσι το κράτησε και αποφάσισε να το αναφέρει στην αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατάγια επέστρεψε το κολιέ στον Πουρονίτ και του τόνισε ότι δεν πρέπει να φορά πολύτιμα κοσμήματα ενώ βρισκόταν σε βραδινή έξοδο. Ο αξιωματικός πρόσθεσε ότι οι πορτοφολάδες στην Πατάγια είχαν βλάψει μια παγκόσμιας κλάσης φιλική τουριστική εικόνα της πόλης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων υπόπτων συνεχίζονται και φαίνεται ότι έριξαν το περιδέραιο ενώ τράπηκαν σε φυγή.

Το TPN σημειώνει ότι, όσον αφορά τα ζητήματα πορτοφολάδων στην περιοχή της Πατάγια, υπήρξαν 17 περιπτώσεις μέχρι στιγμής φέτος, με το πιο πρόσφατο έγινε μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Έχουν γίνει συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένου αυτού του πιο πρόσφατου, και η αστυνομία της Πατάγια δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αναζητά και να συλλαμβάνει τους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.